logo

כלי רכב פגע באנשים מחוץ למועדון בלוס אנג'לס, לפחות 28 נפצעו

26

שלושה מהפצועים במצב אנוש ושישה אחרים במצב קשה. נסיבות האירוע או זהות הנהג עדיין לא ידועים. רוב הפצועים היו נשים שהמתינו מחוץ למועדון במזרח הוליווד. "זו הייתה סצנה כאוטית מאוד"

סוכנויות הידיעותעודכן לאחרונה 19/07/2025 - 15:57
פינוי פצועים מדריסה המונית בעיר לוס אנג'לס, ארה"ב, 19 ביולי 2025
פינוי פצועים מדריסה המונית בעיר לוס אנג'לס, ארה"ב, 19 ביולי 2025צילום: רויטרס

לפחות 28 בני אדם נפצעו היום (שבת) כשכלי רכב דרס קבוצה של אנשים בלוס אנג'לס - כך אמרו הרשויות בעיר. לפי שירותי הכיבוי בעיר שבמדינת קליפורניה, שלושה מהפצועים במצב אנוש ושישה במצב קשה. האירוע התרחש בשכונת מזרח הוליווד, בשדרות סנטה מוניקה, מחוץ למועדון.

הרקע לאירוע וזהות הנהג עוד לא ידועים. תמונות מזירת האירוע מראות כלי רכב אפור על המדרכה, כשסביבו פזורים שברי חפצים. במקום נראית נוכחות כבדה של כוחות משטרה ובתיעוד מהזירה נראים אנשים מפונים באמבולנסים.

קפטן אדם ואן־גרפן משירות הכבאות של לוס אנג'לס אמר לכתבים בזירה כי כל הפצועים פונו לבתי חולים מקומיים או למרכזי טראומה. לדבריו, מרבית הנפגעים היו נשים שעמדו בתור להיכנס למועדון לילה.

"זו הייתה סצנה כאוטית מאוד", אמר קפטן ואן־גרפן. "הרבה עוברי אורח ששהו סמוך למועדון יצאו לעזור לפצועים".

עוד באותו נושא: