logo

נס ברוח החג: קשישה שניקתה את חלון ביתה נפלה מהקומה ה-6 - ונותרה בהכרה | תיעוד חריג

28

האירוע החריג התרחש ביקטרינבורג שברוסיה. בת ה-80 נחתה היישר על גג של רכב חונה. למרות התרסקות שעלולה הייתה להיגמר באסון - הקשישה נותרה בהכרה מלאה ואף שוחחה עם עדי ראייה שהיו במקום | צפו

מערכת וואלה חדשותעודכן לאחרונה 16/04/2025 - 17:26
אישה נפלה ממרפסת ישירות לגג של רכב. 16 באפריל 2025צילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

אירוע לא שגרתי ומסוכן במיוחד נרשם השבוע ביקטרינבורג שברוסיה - אולם בקלות יכול היה להתרחש גם כאן בישראל בטירוף הניקיונות לקראת חג הפסח. אישה בת 80 נפלה מחלון ביתה בקומה ה-6, בעת שניקתה את הזגוגית, ונחתה היישר על גג של רכב חונה. למרות התרסקות שעלולה הייתה להיגמר באסון - הקשישה נותרה בהכרה מלאה והובהלה לבית החולים לבדיקה.

לפי הדיווחים, האישה הייתה עסוקה בניקוי חלונות דירתה כשאיבדה שיווי משקל ונפלה מהקומה השישית של הבניין. הקשישה פגעה בגג של רכב פרטי שעמד מתחת לבניין, ספג את עוצמת המכה - ואולי אף הציל את חייה. עוברי אורח שצפו במתרחש הופתעו לגלות שאחרי הההתרסקות הקשישה עוד נותרה בהכרה מלאה - ושוחחה עימם.

בתיעוד שהופץ ברשתות החברתיות ברוסיה נראה רגע ההתרסקות הדרמטי על גג הרכב. מרגע הפגיעה ברכב החונה - מופעלת האזעקה. הקשישה שנשארת שוכבת על הגג ממשיכה לזוז ובשלב מסויים אף מנסה לקום | צפו בתיעוד החריג בראשית הכתבה

עוד באותו נושא: