logo

ירי ללא הבחנה: 3 חמושים פתחו באש בבר בטורונטו - לפחות 12 נפצעו

22

על פי הדיווח של המשטרה, אחד היורים היה חמוש ברובה סער ושני האחרים חמושים באקדחים. השלושה פתחו באש ללא הבחנה ונמלטו מהזירה טרם נלכדו. שישה מהנפגעים פונו לבתי החולים עם פציעות ירי שאינן מסכנות חיים, שאר הפצועים סבלו מחתכים ופציעות אחרות

מערכת וואלה חדשותעודכן לאחרונה 08/03/2025 - 10:44
ירי המוני בניו יורקצילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

שלושה חמושים פתחו באש לעבר קהל מבלים בפאב במזרח טורונט וגרמו לפציעתם של לפחות 12 בני אדם - כך מסרה הבוקר (שבת) משטרת טורונטו. על פי הדיווח, אחד היורים היה חמוש ברובה סער ושני האחרים חמושים באקדחים. השלושה פתחו באש ללא הבחנה ונמלטו מהזירה טרם נלכדו.

שישה מהנפגעים פונו לבתי החולים עם פציעות ירי שאינן מסכנות חיים, שאר הפצועים סבלו מחתכים ופציעות אחרות.

"זו חקירה מאוד פעילה, אנו רק בשעות הראשונות" אמר פול מקנטייר ממשטרת טורונטו "המניע נכון לעכשיו נשאר לא ידוע אבל אני יכול לומר שזה היה אקט נועז של אלימות שזעזע את הקהילה שלנו" סיפר לכתבים. מקנטייר, שצפה בסרטוני מצלמות האבטחה המשיך לספר "ראיתי הרבה מקרים של ירי וגם חבריי שראו את הסרטון, מקרה כמו שראינו היום עוד לא יצא לי לראות. הם נכנסו ופשוט התחילו לרסס בלי אבחנה ובלי רחמים" סיפר לכתבים.

"אני מוטרדת מאוד לשמוע את הדיווחים על ירי בפאב בסקרבורו", כתבה ראשת עיריית טורונטו, אוליביה צ'או, ברשת -X, והוסיפה כי מפקד המשטרה הבטיח "נשתמש בכל המשאבים הדרושים ".

עוד באותו נושא: