logo

מוות בבהמאס: שלושה אמריקנים מתו בריזורט מסיבה לא ידועה

14

שני גברים ואישה מתו ביממה באתר שבאי אקזומה הגדול, ואישה רביעית פונתה בטיסה לבית חולים. נסיבות המוות טרם התבררו והמשטרה חוקרת את המקרים

סוכנויות הידיעותעודכן לאחרונה 07/05/2022 - 22:19
איי בהאמה
איי בהאמהצילום: ShutterStock

שלושה אמריקנים מתו מסיבות לא ברורות ביום שישי באתר הנופש סנדלס באי אקזומה הגדול באיי הבהאמה, דיווחו גורמים רשמיים.

שני גברים ואישה מתו באתר, ואמריקני רביעי - אישה - הוטסה לבית חולים בנסאו, בירת איי הבהאמה, אמר ראש הממשלה צ'סטר קופר ביום שישי. אף שהמשטרה עדיין חוקרת, נאמר לקופר ש"ככל הנראה לא מדובר בעברה פלילית", הוא הוסיף.

קופר לא אמר את שם האתר, אל סנדלס ריזורטס, שמפעיל יותר מתריסר מרכזי הכל כלול, הודיע כי שלושה אורחים מתו ביום שישי באתר סנדלס אמרלד ביי באי אקזומה הגדול.

הפרטים לא ברורים

סנדלס לא הזכירו אדם רביעי שמאושפז בבית החולים. פרטים לגבי מה שהוביל למקרי המוות, מדוע אמריקנית רביעית נלקחה לבית חולים, האם היא היתה באתר הנופש גם כן, המצב שלה ושמות המעורבים לא נמסרו.

"מצב חירום רפואי דווח בתחילה, ובהתאם להוראות שלנו מיד הזעקנו את שירותי החירום והרשויות המקומיות הרלוונטיות", נמסר מסנדלס ריזורטס בהצהרה ל-CNN הערב (שבת).

החברה מסרה גם שהיא פועלת כדי "לתמוך בחקירה ובמשפחות האורחים בכל דרך אפשרית", אך אינה יכולה לחשוף מידע נוס, "מתוך כבוד לפרטיות של האורחים שלנו".

ראש הממשלה ביקש משר הבריאות והרווחה להוביל משלחת של מומחי בריאות, סביבה ועבודות ציבוריות לאקזומה. "הציבור יקבל את המידע ברגע שיתאפשר", אמר קופר, המכהן גם כשר התיירות של איי הבהאמה.

עוד באותו נושא: