logo

תלמידים נדקרו: אישה תקפה בית ספר במערב סין, לפחות 14 ילדים נפצעו

4

אישה בת 39 נעצרה אחרי שהשתוללה בבית ספר בעיר צ'ונגצ'ינג. המניע לא ידוע, אך בשנים האחרונות אירעו כמה תקריות דומות שיוחסו לאנשים עם רקע נפשי או לכאלו הפעלו מתוך נקמה אישית

אי-פי26/10/2018 - 10:51
אישה דקה תלמידים בבית ספר במערב סין, לפחות 14 ילדים נפצעו
אישה דקה תלמידים בבית ספר במערב סין, לפחות 14 ילדים נפצעוצילום: צילום מסך

אישה בת 39 פצעה כ-14 ילדים בדקירות סכין בבית ספר בעיר צ'ונגצ'ינג שבמערב סין - כך מסרה הבוקר (שישי) המשטרה. האישה נעצרה והועברה לחקירה ועדיין לא ידוע מה היה המניע למעשה של החשודה, שזוהתה רק בשם משפחתה, ליו. הילדים נלקחו לטיפול רפואי.

בפוסט שפרסמה המשטרה ברשתות החברתיות נאמר כי התקיפה אירעה בשעה 9:30, לפי שעון מקומי, בעת שהילדים שבו לכיתות מההפסקה. רופא בבית חולים מקומי אישר כי הילדים פונו לטיפול במקום, אך סירב לפרט את מצבם או להזדהות והפנה את השאלות לממשל המקומי.

חלק מהילדים תועדו כשהם הולכים לאמבולנס בשערי בית הספר, ואילו אחרים נראו מפונים על אלונקות.

בשנים האחרונות אירעו במדינה שורת אירועים דומים שיוחסו לאנשים עם בעיות נפשיות או לכאלו שפעלו מתוך נקמה אישית.

עוד באותו נושא: