logo

שוויץ: שלושה פצועים קשה מירי במרכז מוסלמי בציריך

1

המתפללים, בני 30, 35 ו-56, נורו, והחשוד, כבן 30, נמלט מזירת הירי. מהמשטרה נמסר כי גופה נמצאה בסמוך לזירה, אולם לא ברור אם הוא קשור למקרה. נבדקת האפשרות כי מדובר בפשע שנאה, אך טרם התבררו הנסיבות המלאות

סוכנויות הידיעות19/12/2016 - 23:41
זירת ירי סמוך למסגד בציריך, שוויץ, 19 בדצמבר 2016
זירת ירי סמוך למסגד בציריך, שוויץ, 19 בדצמבר 2016צילום: רויטרס

שלושה מתפללים מוסלמים נפצעו הערב (שני) באורח קשה מירי בסמוך למרכז קהילתי מוסלמי בציריך שבשוויץ. מהמשטרה המקומית נמסר כי הפצועים הם בני 30, 35 ו-56. החשוד, כבן 30, נמלט מהאזור והמשטרה פתחה במצוד אחריו. עוד נמסר מהמשטרה גופה נמצאה בסמוך לזירה, אולם לא ברור אם הוא קשור למקרה. נבדקת האפשרות כי מדובר בפשע שנאה, אולם טרם התבררו נסיבות המקרה המלאות.

זירת ירי סמוך למסגד בציריך, שוויץ, 19 בדצמבר 2016
זירת האירוע, הערב צילום: רויטרס

בחודש אוגוסט האחרון נהרגה אישה בת 34 במתקפת הצתה ודקירה ברכבת בצפון-מזרח שוויץ. הנספטר קרוזי, דובר משטרת קנטון סן גלן, שמובילה את חקירת המתקפה בעיירה סלץ, הסביר כי כוחות המשטרה ערכו חיפוש בביתו של התוקף, תושב קנטון סמוך שמת מפצעיו בבית החולים. על פי המשטרה, התוקף הוא אזרח שוויצרי בן 27 "עם שם שוויצרי טיפוסי".

זירת ירי סמוך למסגד בציריך, שוויץ, 19 בדצמבר 2016
זירת האירוע, הערב צילום: רויטרס
עוד באותו נושא: