logo

עריק נהג ברכב גנוב - ונעצר: עימותים וחסימות בכביש לירושלים

184

העריק, תושב אשדוד בשנות ה-20 לחייו, נתפס במחסום עופר כשהוא נוהג ברכב גנוב. לאחר מעצרו, התברר כי הוא נפקד גיוס. בעקבות המעצר עשרות חרדים נהרו למחסום, חסמו את הכביש והתפרעו במקום. כוחות המשטרה פועלים לפנות את המתפרעים ולהחזיר את התנועה לסדרה

אפרת פורשר
אבי סולומון
אפרת פורשר,אבי סולומוןעודכן לאחרונה 28/08/2026 - 13:10
עימותים וחסימות בכביש לירושלים בשל מעצר עריק. 28 באוגוסט 2026צילום: DOOVIDE

כביש 443 נחסם לתנועה היום (שישי) לאחר שכוחות מג"ב עצרו בחור ישיבה בשנות ה-20 לחייו, המתגורר באשדוד. המעצר התבצע במחסום עופר בכביש 443, לאחר שנחשד כי הוא נוהג ברכב גנוב. בעקבות המעצר, חרדים רבים הגיעו לאזור, החלו בהפרות סדר וחסמו את הכביש.

החשוד ניסה לעבור במחסום עופר כשהוא נוהג ברכב גנוב. לאחר בדיקת הלוחמים במקום, התגלה כי הרכב גנוב, והעריק נעצר. זמן קצר לאחר המעצר, הגיעו למקום עשרות חרדים שהחלו לחסום את ציר התנועה.

כוחות מג"ב ומשטרה פועלים בשעה זו להשבת הסדר במקום ולפתיחת הציר לתנועה, לצד המשך טיפול וחקירת גניבת הרכב בתחנת מודיעין עילית.

עימותים וחסימות בכביש לירושלים בשל מעצר עריק. 28 באוגוסט 2026
עימותים וחסימות בכביש לירושלים בשל מעצר עריק. 28 באוגוסט 2026 צילום: אתר רשמי, DOOVIDE

כזכור, ביום שני האחרון, המחאה נגד גיוס חרדים חזרה לכביש 4, לאחר כשבועיים ללא הפגנות משמעותיות באזור. קבוצות מהפלג הירושלמי הפגינו באזור בני ברק בעקבות מעצרו של ישראל גוחפי, תלמיד ישיבה שלא התייצב לשירות צבאי.

בהודעת ההיערכות של משטרת ישראל, נמסר כי כביש 4 מאלוף שדה עד לאם המושבות צפוי להיחסם בשני הכיוונים, וכמו כן ישנה היתכנות לעומסי תנועה וחסימות על ציר ז'בוטינסקי בבני ברק.

עוד באותו נושא: