logo

שני חשודים נעצרו בחשד למעורבות באונס במסיבה בצפון

21

חקירת האירוע, שנערכת ע"י שוטרי מרחב אשר, נפתחה בעקבות תלונה שהוגשה לפני מספר ימים. בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה תבקש המשטרה להאריך את מעצרם של שני החשודים בבית המשפט. החקירה מתנהלת בדלתיים סגורות - ולכן לא נמסרו פרטים נוספים אודות המקרה

אלי אשכנזי
אלי אשכנזיעודכן לאחרונה 05/08/2026 - 20:07
ראיון עם אופל מלול, שטוענת שנאנסה בקיבוץ גבתצילום: שלומי גבאי

המשטרה עצרה היום (רביעי) שני חשודים בחשד למעורבות באונס שאירע במסיבה בצפון בארץ. החקירה נפתחה בעקבות תלונה שהוגשה במוצאי שבת. שוטרי מרחב אשר פתחו מאז בחקירה, במסגרתה עצרו היום 2 חשודים במעורבות באירוע.

בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה תבקש המשטרה להאריך את מעצרם מחר בבית המשפט. החקירה מתנהלת בדלתיים סגורות, ולכן לא נמסרו פרטים נוספים.

צעירים רוקדים במסיבה
המשטרה עצרה שני חשודים בחשד למעורבות באונס שאירע במסיבה בצפון הארץ. אילוסטרציה צילום: ShutterStock

פרקליטות המדינה הגישה לפני מספר ימים לבית המשפט המחוזי מרכז כתב אישום נגד עדיאל אליהו מיכאל כהן, בן 22 מפתח תקווה, המייחס לו עבירות של אינוס ומעשה מגונה.

לפי כתב האישום, כהן הכיר צעירה במהלך טיול לילי עם כלבה, הציג את עצמו בהמשך כניצול ממסיבת הנובה כדי לעורר את רחמיה, ולאחר שהצליחה לדחות שוב ושוב את ניסיונות החיזור שלו, נכנס בכוח לדירתה וביצע בה עבירות מין. במקביל לכתב האישום ביקשה הפרקליטות להאריך את מעצרו עד תום ההליכים.

עוד באותו נושא: