כ-20 חותמות של רופאים, עשרות תעודות זהות מזויפות וכרטיסי קופות חולים על שמם של אחרים: זה מה שמצאו חוקרי המשטרה ברשותו של תושב קדימה צורן בשנות ה-70 לחייו, החשוד שהשתמש במרשמים מזויפים כדי לרכוש תרופות נרקוטיות ולסחור בהן. במסגרת החקירה נעצר גם רוקח מהצפון, החשוד שמכר לו את התרופות תמורת כסף מזומן.
החקירה נפתחה ביחידה לחקירות הונאה ופשיעה מקוונת במחוז מרכז, בעקבות דיווח ממשרד הבריאות על חשד לזיוף מרשמים רפואיים. לפי החשד, האיש השתמש בזהויות של רופאים ובמסמכים מזויפים כדי להשיג את התרופות ולמכור אותן שלא כדין.
במהלך החקירה התברר כי החותמות שהחזיק היו של רופאים שונים המתמחים בתחומי הכאב והעצבים. לצד המסמכים, תפסו השוטרים בביתו יותר מ-200 אלף שקלים, כ-20 אלף אירו וכ-15 אלף דולר במזומן.

בין התרופות שרכש לפי החשד היו פנטה, ריטלין ופרקוסט. לפי הודעת המשטרה, מדובר בתרופות המוגדרות כסם מסוכן על פי פקודת הסמים, ושימוש לא מבוקר בהן עלול לגרום למוות
החקירה, שהתנהלה בשיתוף משרד הבריאות, הובילה גם למעצרו של הרוקח. על פי החשד, הוא מכר את התרופות לתושב קדימה צורן וקיבל ממנו את התשלום במזומן. מעצרם של השניים הוארך במהלך החקירה. עם סיומה הועבר התיק לפרקליטות מחוז מרכז הפלילית, שבכוונתה להגיש נגדם כתב אישום.
הפרשה מצטרפת למקרים נוספים של סחר בלתי חוקי בתרופות מרשם. בחודש אוגוסט האחרון נחשפה בוואלה פרשה שבה שני רוקחים ממחנה גלילות נחשדו בגניבת תרופות שיועדו לחיילי צה"ל ובמכירתן בשוק השחור. לפי החשד, השניים נטלו עשרות אלפי תרופות, חלקן תרופות מרשם, וסחרו בהן באופן שיטתי תוך שהפיקו רווחים של עשרות אלפי שקלים. החקירה נוהלה בשיתוף משרד הביטחון והמשטרה הצבאית החוקרת.
מי אמר את זה? - עשרה ציטוטים אמיתיים מהזירה הפוליטית הישראלית. תדעו לזהות מי עומד מאחורי כל אחד מהם?