logo

התחזה לשוטר עם צו חיפוש מזוייף, ושדד סוחר זהב בביתו: אישום חמור נגד תושב הרצליה

8

חוליית השודדים הגיעה לדירה בראשל"צ, התעמתו עם בעלי הבית ונמלטו. תוך שעות ספורות מביצוע העבירה, נעצר החשוד המרכזי וברשותו נתפס ציוד ששימש לביצוע העבירה. במקביל, ביקשה המדינה לחלט את רכבו של החשוד. המצוד אחר כל שאר חברי החולייה נמשך

הודיה רן
הודיה רןעודכן לאחרונה 25/02/2026 - 21:47
התחזה לשוטר עם צו חיפוש מזויף, שדד סוחר זהב בביתוצילום: דוברות משטרת ישראל

כתב אישום חמור הוגש היום (רביעי) נגד תושב הרצליה שהתחזה לשוטר עם צו חיפוש מזוייף ושדד סוחר זהב בביתו. תוך שעות ספורות מביצוע העבירה, נעצר החשוד המרכזי שהוביל את השוד וברשותו נתפס ציוד ששימש לביצוע העבירה. במקביל לכתב האישום, ביקשה המדינה לחלט את רכבו של החשוד, ששימש אותו לביצוע העבירות, בשווי מוערך של כ-128,000 שקלים. המצוד אחר כל שאר חברי החולייה נמשך.

בתאריך 20 לינואר 2026, הגיעה חוליית שודדים לדירה בראשון לציון, הציגו צו חיפוש מזוייף מבית משפט ונכנסו לדירתם של זוג אזרחים ותיקים, סוחרי זהב ותכשיטים, במצג שווא של חיפוש משטרתי. בשלב מסויים, בעל הדירה החל לחשוד אך החשודים החלו לתקוף אותו ואת אשתו סאלימות קשה, תוך שהם נועלים אותם בחדר השינה. לאחר מאבק ממושך עם הקורבנות, נמלטו השודדים מהזירה.

התחזה לשוטר עם צו חיפוש מזויף, שדד סוחר זהב בביתו
התחזה לשוטר עם צו חיפוש מזוייף, ושדד סוחר זהב בביתו: אישום חמור נגד תושב הרצליה צילום: דוברות משטרת ישראל

שוטרי תחנת ראשון לציון של מרחב שפלה פתחו בחקירה מיד עם קבלת הדיווח, לצד מצוד אחר החשודים במעשה. תוך שעות ספורות נעצר החשוד המרכזי שהוביל את השוד וברשותו נתפס ציוד ששימש לביצוע העבירה.

לאחר פעולות חקירה, הוגש נגד החשוד כתב אישום חמור בגין שוד בנסיבות מחמירות והתחזות לעובד ציבור. המצוד אחר כל שאר חברי החולייה נמשך. במקביל, ביקשה המדינה לחלט את רכבו של החשוד, ששימש אותו לביצוע העבירות, בשווי מוערך של כ-128,000 שקלים.

עוד באותו נושא: