logo

בשעת מעשה: תושב יפו נעצר בחשד לפריצה לרכב של נכה בבת ים

החשוד בשנות ה-60 לחייו נעצר לאחר ששבר באמצעות מוט ברזל את שמשת הרכב וניסה לגנוב רכוש מתוכו. בעל הרכב, נכה המתנייד בכיסא גלגלים, הגיע לזירה והרכוש הוחזר אליו

הודיה רן
הודיה רןעודכן לאחרונה 09/02/2026 - 17:08
הותקף מאבטח בן 77 באלימות על ידי שב״ח בתל אביבצילום: לין סלמאן

תושב יפו בשנות ה־60 לחייו נעצר היום (שני) בשעת מעשה, לאחר שעל פי החשד שבר באמצעות מוט ברזל שמשות רכב ברחוב יצחק שדה בבת ים וגנב ממנו רכוש.

לפי המשטרה, עם קבלת דיווח על אדם שנצפה שובר שמשות של רכב פרטי, הגיעו השוטרים למקום והבחינו בחשוד שניסה לגנוב רכוש מתוך הרכב דרך השמשות השבורות. בסמוך לרכב אותר מוט ברזל, שעל פי החשד שימש את החשוד. כמו כן נתפס הרכוש שנגנב, ובהן שקיות עם כלי עבודה, בגדים ומכשירים חשמליים.

חשוד נעצר בעת פריצה לרכב של נכה בבת ים
החשוד בפריצה צילום: דוברות משטרת ישראל, לוטם עובד
חשוד נעצר בעת פריצה לרכב של נכה בבת ים
הרכב שנפרץ צילום: דוברות משטרת ישראל
מוט הברזל ששמש את החשוד שנעצר בעת פריצה לרכב של נכה בבת ים
המוט ששימש את החשוד צילום: דוברות משטרת ישראל

השוטרים יצרו קשר עם בעל הרכב, נכה המתנייד בכיסא גלגלים, שהגיע לזירה, זיהה את הרכוש שנלקח מרכבו והוא הוחזר אליו במקום. החשוד הועבר לחקירה.

עוד באותו נושא: