logo

עמנואל רוזן מגיב לראשונה מאז מעצרו: "בתי כתבה דברים מדאיגים ברשת - לכן נחקרתי"

455

בציוץ שפרסם העיתונאי לשעבר בטוויטר, רוזן הסביר מדוע נעצר על ידי המשטרה, ואת התפנית שאירעה לאחר מכן. לדבריו, בתו בת ה-11.5 עוברת תקופה קשה ושיתפה את הדברים שמציפים אותה. אדם אחר ראה את תוכן דבריה, דיווח למשטרה ולכן נפתחה הפרשה. כעת, כך טוען, חזרו לשגרה

הודיה רן
הודיה רןעודכן לאחרונה 07/02/2026 - 22:04
עמנואל רוזן, אוגוסט 2018
עמנואל רוזן, אוגוסט 2018צילום: ראובן קסטרו

העיתונאי לשעבר עמנואל רוזן הגיב היום (שישי) לדבר חקירתו, זאת לאחר שהמשטרה עצרה אותו בחשד לאלימות במשפחה במרכז הארץ. הוא נחקר באזהרה ושוחרר למעצר בית.

עם זאת, אתמול אירעה תפנית בחקירה: העיתונאי הבכיר לשעבר שוחרר לחמישה ימי מעצר בית לאחר שחוקרי ילדים במשטרה גבו עדות מהילדה, שבמהלכה סיפרה שבדתה את התקיפה. בנוסף, הוצא נגדו צו הרחקה מהילדה.

עמנואל רוזן, אוגוסט 2018
מסביר למה נעצר. העיתונאי לשעבר עמנואל רוזן צילום: ראובן קסטרו

בציוץ שפרסם רוזן בטוויטר, כתב העיתונאי לשעבר את גרסתו, שם הוא טוען כי אינו נוהג לכתוב על חייו האישיים,. אבל נראה שאין לו ברירה. "חלקכם יודע שיש לי ילדה בת 11.5 שהיא כל עולמי. אני מגדל אותה, מעניק לה את כל האהבה והבטחון האפשריים וכל צחוק שלה ממלא את ליבי. זה גיל מורכב לכולם והיא עצמה מתמודדת עם עם לא מעט קשיים נוספים. בערוץ ווטסאפ אנונימי בו אנשים לא מזדהים, היא כתבה דברים מאוד מדאיגים. אדם עירני עשה מעשה אזרחי טוב ודיווח על כך למשטרה. כן, נחקרתי. גם היא עברה חקירת ילדים", סיפר עמנואל רוזן. "לשמחתי תוך מספר שעות האמת התבררה וחזרנו לשגרה מלאה ואנחנו כמו בכל יום, אחרי בוקר של חיבוקים ולבבות ואהבה גדולה".

על פי החשד, רוזן נעצר בעקבות הליך ליקוט משטרתי מיוחד לאיתור עבירות ומצוקות ברשת, שבמסגרתו עלו ממצאים שהובילו למעצרו. בשל גילה של המתלוננת נדרשה חקירה רגישה בידי חוקרי ילדים.

עוד באותו נושא: