logo

פרסום ראשון: שני תושבי כפר כנא נעצרו לאחר שתועדו מצלמים את בית אמו של השר וסרלאוף

28

עובר אורח במקום ראה את החשודים כשהם בוחנים את המעברים ואת דרכי הגישה לבית, ומצלמים את הבית מכמה כיוונים שונים. זוהי לא הפעם הראשונה שוסרלאוף מוטרד - כשבאפריל האחרון נשלחה לשר מעטפה חשודה, כשהשולח מיען אותה לאותה כתובת - בית אמו

אבי סולומון
אבי סולומוןעודכן לאחרונה 03/12/2025 - 21:14
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר ושר הנגב והגליל יצחק וסרלאוף בהר הבית עם ראש מינהלת הר הבית הרב שמשון אלבויםצילום: ארנון סגל, דוברות הר הבית

שני תושבי כפר כנא נעצרו ביום שני האחרון לאחר שתועדו מצלמים את בית אמו של שר הנגב, הגליל והחוסן הלאומי יצחק וסרלאוף ברובע היהודי בירושלים.

הדיווח הגיע לאחר שעובר אורח הבחין בחשודים, כשהם בוחנים את המעברים ואת דרכי הגישה לבית, ומצלמים את הבית מכמה כיוונים שונים. עובר האורח הזעיק את כוחות המשטרה, והמידע הועבר גם ליחידת האבטחה של משרד הנגב והגליל ולשירות הביטחון הכללי.

המשטרה פיענחה את זהות החשודים ועצרה אותם לטובת חקירה. כזכור, בחודש אפריל האחרון נשלחה לשר וסרלאוף מעטפה חשודה, כשהשולח מיען אותה לכתובת בית אמו של השר. המעטפה הכילה מכתב איומים.

2 תושבי כפר כנא צילמו את בית אמו של השר וסרלאוף
צילמו ובחנו את דרכי הגישה לבית. תיעוד החשודים צילום: מערכת וואלה, ללא

השר יצחק וסרלאוף, ממפלגת עוצמה יהודית, מסר בתגובה להתפתחויות: "מי שמנסה לאיים עליי או על משפחתי צריך לדעת דבר אחד פשוט - זה לא ירתיע אותי". עוד הוסיף והבהיר השר: "אני אמשיך לפעול בלי פחד למען תושבי הנגב והגליל ולמען אזרחי ישראל".

בסיום תגובתו הודה לכוחות הביטחון על פעולותיהם: "אני מודה לשב"כ, משטרת ישראל וליחידת האבטחה של משרדי על פעילותם הנחושה".

עוד באותו נושא: