logo

אישום: תכננו, תיאמו, נפגשו והעבירו סמים מסוכנים בסכום ענק

4

על פי כתב האישום, ליאור דוקרקאר בת 33 ולירוי בן שושן בן 34 קבעו להיפגש בבית דגן במטרה לבצע את העסקה. ליאור נסעה כל הדרך כשהיא אוחזת בשקית המכילה סם מסוכן מסוג פארא-מתילמתקאתינון במשקל חצי קילוגרם, בעוד שלירון ארגן לה בתמורה מזומן בשווי 20,800 ש"ח

יניר יגנה
יניר יגנהעודכן לאחרונה 11/09/2025 - 12:25
גבר עצור - אילוסטרציה
גבר עצור - אילוסטרציהצילום: ShutterStock

כתב אישום הוגש לפני זמן קצר (חמישי) לבית המשפט המחוזי במחוז מרכז על ידי פרקליטות המדינה נגד הנאשמת ליאור דוקרקאר בת 33 והנאשם לירוי בן שושן בן 34 בגין סחר בסמים, במשקל של כחצי קילוגרם.

מכתב האישום שהוגש על ידי עורך הדין אלירן אשכנזי מפרקליטות מחוז מרכז עלה כי הנאשמים תיאמו ביניהם להיפגש לצורך ביצוע עסקת הסמים. ב-27 באוגוסט נסעה הנאשמת ברכבה מאזור גבעת זאב לבית דגן, כשהיא מחזיקה בשקית קרטון ובה שלוש שקיות המכילות סם מסוכן מסוג פארא-מתילמתקאתינון במשקל כולל של כחצי קילוגרם.

מעצר חשודים בניהול רשת שעסקה בהוצאה במרמה של כספי סיוע שיועדו לציבור, 7 באפריל 2025
הפרקליטות ביקשה מבית המשפט להורות על המשך מעצם של השניים עד לתום ההליכים צילום: דוברות משטרת ישראל

בהמשך לתיאום, הנאשם חיכה לה בבית דגן. כשהיא ירדה המרכב, ניגשה לרכבו של הנאשם ומסרה לידיו את השקית. בתמורה לכך, העביר לה הנאשם שקית עם סכום מזומן של 20,800 ש"ח. מכתב האישום עולה כי הנאשמים עשו זאת מתוך רווח כלכלי.

בנוסף, במהלך חיפוש בביתה של הנאשמת בראשון לציון, אותרו סמים נוספים שלא לצריכה עצמית.

הפרקליטות ביקשה מבית המשפט להורות על המשך מעצם של השניים עד לתום ההליכים המשפטיים נגדם, שכן כל מעשיהם מלמדים על מסוכנתם לציבור.

עוד באותו נושא: