logo

נהג הסעות ילדים בגבעת זאב נעצר בחשד שביצע בהם עבירות מין

122

המשטרה עצרה את תושב היישוב בעקבות תלונה שהוגשה נגדו בימים האחרונים, והיא תבקש להאריך את מעצרו. בעקבות המקרה, המועצה האזורית הפסיקה מיידית את עבודתם של הנהג והמלווה. "ייעשה כל מה שדרוש כדי להבטיח את שלום הילדים"

שלומי הלר
שלומי הלרעודכן לאחרונה 30/09/2022 - 15:46
הסעה, הסעת ילדים, אוטובוס, הסעות, רכב.
הסעה, הסעת ילדים, אוטובוס, הסעות, רכב.צילום: ShutterStock

תושב הסעות ילדים בגבעת זאב בשנות ה-60 לחייו נעצר היום (שישי) בחשד שביצע עבירות מין בילדים במהלך עבודתו. הוא נעצר בעקבות תלונה שהוגשה נגדו בימים האחרונים על ידי אחד ההורים, ובהמשך היום יובא בפני בית המשפט לדיון בבקשה להאריך את מעצרו.

בעקבות המקרה, הודיעה המועצה האזורית הסמוכה לירושלים כי עבודתם של הנהג והמלווה הופסקה באופן מיידי. המועצה עדכנה את ההורים כי ראש המועצה ומשרד החינוך מעורבים בנושא וכי המועצה מציעה שירות פסיכולוגי לילדים ולמשפחותיהם. גם מחלקת הרווחה מעורבת במתרחש.

"היו סמוכים ובטוחים כי ייעשה כל הדרוש על מנת להבטיח את שלומם של הילדים היקרים ולוודא שמקרה מסוג זה לא ישנה", מסרה המועצה להורים.

עוד באותו נושא: