logo

4 צעירים החשודים בקשר למיכאל מור נעצרו בחשד למעורבות בהנחת מטען במסעדה בדרום

93

על פי החשד, ארבעה תושבי חדרה בשנות ה-20 לחייהם חשודים כי נשלחו על ידי העבריין הבכיר להטמין מטען במסעדה במושב אמונים, כחלק מסכסוך עם בעל המקום. בבתיהם נמצאה תחמושת וסכום גבוה של כסף מזומן. הם יובאו להארכת מעצר בבית משפט השלום באשקלון

יניר יגנה
יניר יגנהעודכן לאחרונה 02/08/2022 - 16:49
הארכת מעצר מיכאל מור בבית משפט השלום בעכו, יחד עם עורך דינו יהלו שפרלינג. יוני 2015
הארכת מעצר מיכאל מור בבית משפט השלום בעכו, יחד עם עורך דינו יהלו שפרלינג. יוני 2015צילום: ערן גילווארג

ארבעה צעירים מחדרה נעצרו היום (שלישי) בחשד למעורבות בהנחת מטען חבלה במסעדה במושב סמוך לאשדוד לפני כשבועיים. על פי החשד, הארבעה משתייכים לארגונו של העבריין מיכאל מור. בחיפושים בבתיהם אותרו ונתפסו תחמושת וכסף מזומן רב. החשודים יובאו מחר בפני בית משפט השלום באשקלון.

על פי החשד מטען החבלה רב העוצמה הונח במסעדה מלאה בסועדים כחלק מסכסוך בין בעל המקום למור. המסעדה שבמושב אמונים נסגרה ל-15 יום תחת צו מנהלי.

תגובת עורכי הדין רומי קנבל ואבי חימי המייצגים את בעלי המסעדה: "הטענה שמרשינו מסוכסך עם גורמים עברייניים היא שקרית ומנותקת לחלוטין מהמציאות. לא דובים ולא יער. מרשינו הוא איש עסקים מוכשר, אדם נורמטיבי, נעדר כל עבר פלילי ואינו מסוכסך עם איש".

עוד באותו נושא: