logo

שוטרים הותקפו בכניסה לעיסאוויה. נשקו של אחד מהם נחטף והוחזר

144

הרכב הפרטי שבו שהו שני השוטרים ואזרח נוסף הותקף באבנים ובגז פלפל. התוקפים רדפו אחרי השוטרים מעיסאוויה לעבר הגבעה הצרפתית. אחד השוטרים שהיו ברכב נפצע באורח קל. לרכב נגרם נזק כבד. כוחות המשטרה פועלים באזור בניסיון לאתר את החשודים

שלומי הלר
שלומי הלרעודכן לאחרונה 09/06/2022 - 01:30
הניידת שהותקפה בעיסאוויה, 8 ביוני 2022
הניידת שהותקפה בעיסאוויה, 8 ביוני 2022צילום: אתר רשמי, דוברות המשטרה

שני שוטרים שלא היו בתפקיד ואזרח שהיה עמם הותקפו באלימות בכניסה לשכונת עיסאוויה בירושלים על ידי כמה חשודים. השוטרים ברחו לכיוון הגבעה הצרפתית, ובאותה שעה החשודים יידו לעבר הרכב אבנים וריססו את יושביו בגז פלפל. אחד החשודים הצליח לחטוף את נשקו של שוטר מג"ב שהיה ברכב.

השוטרים, שחשו סכנה לחייהם, ביצעו ירי באוויר כדי להניס את התוקפים, שנמלטו מהמקום. כוחות משטרה גדולים הוזעקו לזירה ופתחו בפעילות מבצעית כדי לאתר את התוקפים. במהלך הפעילות נמצא נשקו של השוטר והוחזר לו.

אחד השוטרים נפצע באורח קל באירוע. לרכב הפרטי שבו נסעו השוטרים נגרם נזק כבד. בשעה זו פועלים כוחות משטרה בעיסאוויה לאיתור החשודים ולמעצרם. מפקד מחוז ירושלים ניצב דורון תורג'מן הגיע לאזור וקיים הערכת מצב, שבמהלכה הנחה את מפקדי הכוחות על המשך הפעילות המבצעית והחקירתית.

עוד באותו נושא: