
חשד לניסיון רצח בלוד: גבר כבן 35 נורה בראשו הלילה (חמישי) ברחוב טרומפלדור בלוד. כוחות ההצלה איתרו את הפצוע כשהוא בתוך כלי רכב. הוא פונה לבית החולים אסף הרופא בצריפין שם נקבע מותו. הרקע לאירוע הוא ככל הנראה פלילי, והנרצח מוכר למשטרה מתחום עבירות הסמים. מחקירה ראשונית עולה כי הנרצח נסע ברכבו עם אחיו, ונורה מטווח אפס מרכב חולף.
מנדי שפירו, חובש של ארגון "איחוד הצלה" שהגיע למקום, סיפר: "כאשר הגעתי למקום מצאתי פצוע כבן 40 שסובל מפגיעה רב מערכתית ללא הכרה כתוצאה מירי. לאחר טיפול ראשוני בזירת האירוע הוא פונה במצב אנוש לקבלת טיפול רפואי בבית החולים".
לפני כחודש נורה למוות גאנם חינאווי, צעיר בן 27 מלוד ברחוב הדרור ביפו. הוא פונה באופן עצמאי לבית החולים במצב אנוש, אולם שם נקבע מותו. כוחות משטרה פתחו בחקירת נסיבות המקרה. הרקע ככל הנראה פלילי.
