logo

תאונת דרכים קשה בכביש 611: הרוג ופצוע בינוני במקום

2

גבר כבן 50 נהרג לאחר שנלכד ברכבו שהתהפך וחולץ ללא סימני חיים. גבר נוסף כבן 50 פונה לבית החולים הלל יפה באורח בינוני עם חבלות בבטן ובאגן

אלי אשכנזי
אלי אשכנזיעודכן לאחרונה 20/08/2025 - 16:24
הרוג בתאונה בכביש 611 סמוך לחרישצילום: מד"א

תאונת דרכים קטלנית התרחשה היום (ראשון) בכביש 611 סמוך לד'הר אל-עבד. בשעות אחר הצהריים התקבל דיווח במוקד מד"א במרחב שרון על התנגשות בין שני כלי רכב. צוותי הרפואה שהוזעקו למקום מצאו שני פצועים, בהם אחד מחוסר הכרה.

צוותי הרפואה שנכחו במקום סיפרו כי אחד מכלי הרכב התהפך ונגרמו לו פגיעות קשות בשלדה. בתוכו היה לכוד גבר כבן 50, שחולץ כשהוא ללא דופק וללא נשימה וסובל מחבלה רב מערכתית קשה. לאחר ניסיונות החייאה, הצוותים נאלצו לקבוע את מותו במקום.

הרוג בתאונה בכביש 611 סמוך לחריש
זירת התאונה. צילום: מד"א

צוותי הרפואה תיארו: "מדובר בתאונה מזעזעת. כשהגענו ראינו את אחד הרכבים הפוך עם פגיעות קשות, ובתוכו לכוד גבר כבן 50. לאחר שחולץ, נאלצנו לקבוע את מותו. צוותים נוספים העניקו טיפול לפצוע נוסף, גבר כבן 50 עם חבלות בבטן ובאגן, שפונה בשיתוף כוח רפואה של צה"ל לבית החולים הלל יפה במצב בינוני".

עוד באותו נושא: