logo

בלילי עשוי לצאת למבחנים בדינמו קייב

הקבוצה האוקראינית עוקבת אחר חלוץ הפועל ת"א מזה שלושה חודשים ונציגיה אף צפו בו בשני משחקי ליגה. עכשיו האוקראינים מעוניינים לבחון אותו באימונים אצלם בבית

אורן קורנפלד
אורן קורנפלד03/01/2001 - 10:37
פיני בלילי הפועל תל אביב (כדורגל)
פיני בלילי הפועל תל אביב (כדורגל)צילום: יוסי כהן

הקבוצה האוקראינית דינמו קייב עוקבת אחרי חלוץ הפועל ת"א, פיני בלילי, מזה שלושה חודשים, וכעת היא מעוניינת לבחון אותו באימונים אצלה באוקראינה. בחודש נובמבר ביקר בארץ סגן נשיא הקבוצה ומאמן נבחרת אוקראינה בעבר, יוזף סאבו, וצפה בבלילי בשני משחקים (אחד מהם נגד מכבי חיפה). ההתרשמות לא הספיקה על מנת להגיע להחלטה, ולכן מעוניינים בקייב שהחלוץ ייבחן אצלם.

למרות שבתחילה לא היו מעוניינים בהפועל לשחרר את השחקן, וגם בלילי עצמו לא חשב על אוקראינה כאופציה מועדפת, לאחרונה פנו מדינמו להפועל באמצעות הסוכן שיצר את הקשר הראשוני בין הקבוצות והוא מנסה לארגן את המבחנים.
בלילי חתום על חוזה לשלוש שנים בת"א, אך לא פעם אמר כי הוא מעוניין לשחק בחו"ל, אפילו בקרוב.