logo

הדוגמנית טוענת שהיא יפה מדי בשביל למצוא אהבה

97

לדבריה, הגברים שמעזים להתחיל איתה רואים בה בעיקר סמל סטטוס, ודווקא אלה שהיא רוצה להכיר חוששים לגשת. בין צילומי אופנה ברחבי אירופה לחיים שהשאירה באוקראינה, היא עדיין מחפשת קשר אמיתי

אסור לפספס26/10/2026 - 00:04
סרטוני הרשת של ורוניקה וובקצילום: nikavovkk

הדוגמנית ורוניקה וובק טוענת שהיופי שלה דווקא מרחיק ממנה את הגברים שהייתה רוצה להכיר. הצעירה בת ה-21, שמתגוררת כיום באנטוורפן שבבלגיה, מספרת כי אלה שמעזים להתחיל איתה מתעניינים בעיקר במראה שלה, ואילו הגברים שהיא מעוניינת בהם חוששים לגשת אליה. התוצאה, לדבריה, היא שקשה לה למצוא זוגיות, למרות ההצלחה שלה בעולם האופנה.

וובק, שעזבה את קייב לאחר הפלישה הרוסית לאוקראינה ב-2022, עובדת כדוגמנית ונוסעת לעיתים קרובות לצילומים בקאפרי, במיקונוס וביעדים נוספים באירופה. לצד הקושי להכיר מישהו, היא אומרת שלוח העבודה הצפוף משאיר לה מעט מאוד זמן לחיי אהבה. ובכל זאת, היא לא מתכוונת לוותר על החלום למצוא בן זוג שיאהב אותה בגלל מי שהיא, ולא בגלל התמונות שלה.

"קשה לי לצאת לדייטים", סיפרה בריאיון שפורסם בתקשורת הבריטית. "גברים רואים בי רק דוגמנית ולא בן אדם. זה בהחלט הפך למכשול בדרך למציאת בן הזוג האידיאלי שלי".

"אני לא רוצה להיות סמל סטטוס של גבר אלפא"

וובק מסבירה שהבעיה אינה רק מי שמעז לגשת אליה, אלא גם הסיבות שבגללן הוא עושה זאת. לדבריה, חלק מהגברים שמתעניינים בה רואים בזוגיות עם דוגמנית הישג שאפשר להתגאות בו, ולא הזדמנות להכיר אותה באמת.

"אני לא רוצה שמישהו ייצא איתי רק כי מבחינתו להיות עם דוגמנית זה סוג של סמל סטטוס של גבר אלפא", אמרה. "אלה בדיוק הגברים שיש להם אומץ לגשת אליי ולהזמין אותי לצאת, אבל זה לא סוג הגבר שאני מחפשת".

אז מה היא כן מחפשת? לדבריה, הדרישות שלה פשוטות למדי: גבר טוב לב, קשוב, עצמאי, שיהיה מוכן להשקיע בקשר ולצאת איתה לדייטים מהנים.

"לצערי, הניסיון שלי מלמד שדווקא גברים כאלה מתביישים לעשות את הצעד הראשון ולהזמין אותי לצאת", סיפרה. "לכן עדיין לא מצאתי את גבר חלומותיי".

גם העבודה לא ממש עוזרת למצב. הקריירה הבינלאומית שלה מחייבת שעות ארוכות על סט הצילומים ונסיעות תכופות בין מדינות, כך שההזדמנויות להיכרויות ספונטניות מצומצמות.

ובניגוד לרבים מבני גילה, וובק לא מתכוונת לחפש אהבה באפליקציות היכרויות. "קשה למצוא בן זוג כשאני עובדת כל כך הרבה ומבלה שעות ארוכות בצילומים", הסבירה. "אני לא משתמשת באפליקציות היכרויות. אני מעדיפה להכיר אנשים פנים אל פנים, באופן טבעי".

בינתיים היא נהנית מחיי הרווקות ומהקריירה שבנתה לעצמה, ולא מרגישה שעליה למהר להיכנס למערכת יחסים רק כדי לא להיות לבד.

מאחורי התמונות הנוצצות מסתתר סיפור אחר

אבל מתברר שהקשיים בעולם הדייטים הם רק חלק קטן מהמורכבות בחייה של וובק. הדוגמנית הצעירה, שעבדה בזמן הריאיון על קמפיין למותג האופנה Guess, מספרת שהיא מתקשה לעיתים להתמודד עם הפער בין החיים הזוהרים שלה באירופה לבין המציאות באוקראינה, המדינה שממנה נאלצה לברוח עם פרוץ המלחמה.

"זה יכול להרגיש לא מציאותי לצלם קמפיינים יוקרתיים כשאת יודעת מה קורה בבית", סיפרה. "את יכולה לעמוד על סט צילומים יפהפה, לעבוד עם מותג יוקרה או לטייל במקום מדהים, ובאותו הזמן לדעת שאנשים שאת אוהבת חיים בתוך מלחמה".

לדבריה, שני העולמות האלה מלווים אותה כל הזמן. "למדתי להעריך כל הזדמנות בלי להרגיש שאני חייבת להפסיק לחיות את החיים שלי. אני נושאת את אוקראינה איתי לכל מקום, ואני תמיד מודעת לפער בין החיים המקצועיים שלי לבין מה שקורה בבית".

וובק מודה שלפעמים ההצלחה מלווה גם ברגשות אשמה, במיוחד לאחר שאיבדה אנשים קרובים במלחמה.

"לפעמים אני מרגישה אשמה על כך שאני ממשיכה לפתח את הקריירה שלי, במיוחד אחרי שאיבדתי אנשים שהיו קרובים אליי", סיפרה. "יש רגעים שבהם זה מרגיש מוזר לטייל, לעבוד ולחיות את החיים שפעם חלמתי עליהם, בזמן שאנשים בגילי נלחמים ומתים".

למרות הכול, היא מסרבת לתת למלחמה לקבוע איך ייראה העתיד שלה.

"המלחמה שינתה את כיוון החיים שלי, אבל אני לא רוצה שהיא תגדיר את הגבולות שלהם", אמרה. "אני רוצה להמשיך להתקדם, לבנות קריירה בינלאומית ולהראות שגם אחרי כל מה שאוקראינה עברה, לצעירים שלה עדיין יש חלומות, ואנחנו נחושים להגשים אותם".

עוד באותו נושא: