logo

רגע לפני חצי הגמר: ארטיום נפצע, עדי חבשוש החלה חזרות עם רקדן חלופי

18

במהלך החזרות לקראת השידור החי הערב של "רוקדים עם כוכבים" בקשת 12, נפצע הלילה ארטיום ליאסקובסקי. הוא הועבר להמשך טיפול, ועדי חבשוש החלה לקיים חזרות עם רקדן חלופי

וואלה תרבותעודכן לאחרונה 23/08/2023 - 10:22
רונה לי שמעון התעצבנה ב-"רוקדים עם כוכבים". 3 ביולי 2023צילום: קשת 12

במהלך החזרות לקראת השידור החי הערב של "רוקדים עם כוכבים" בקשת 12, נפצע הלילה ארטיום ליאסקובסקי. הוא הועבר להמשך טיפול על ידי הצוות הרפואי של התוכנית וכעת לא ברור אם יוכל לרקוד הערב בחצי הגמר עם הפרטנרית שלו, השחקנית עדי חבשוש. לאור הפציעה, החלה עדי חבשוש לקיים חזרות עם רקדן חלופי והיא צפויה לעלות לרקוד הערב כדי להילחם על מקומה בגמר.

ארטיום וחבשוש

צילום: קשת 12

הזוג האחרון שהודח מ"רוקדים עם כוכבים" היה יוגה מלכה וג'וליה שחר. ההדחה התקיימ לאחר שהשניים ביצעו טנגו ארגנטינאי לצלילי השיר Santa Maria שעליו קיבלו ניקוד של 33 והשופטים הודו שרצו לראות קצת יותר מיוגב. "היה חסר בשר. ריקוד יפה מאוד אבל לא בטוח שיוגב בא לידי ביטוי", אמרה אנה. הזוג זכה ב-69 נקודות בסה"כ עם הביצוע הקצבי ל"טודו בום" בספיישל שירי סטטיק בו הפתיעו את השופטים ואת הקהל.

עוד באותו נושא: