logo

איך הגיע תיאטרון הבימה ל"צער גידול בנות"? לנטפליקס יש תשובה

1

בסיטקום הפופולרי של נטפליקס "Fuller House" יצאה החבורה לצפות ב"מפצח האגוזים" בתיאטרון. אולם התיאטרון שנראה בסדרה מבחוץ, היה לא אחר מאשר זה של תיאטרון הבימה, ששימש כאילוסטרציה

איתמר חדד
איתמר חדד12/01/2017 - 16:37
Fuller House, צער גידול בנות 2016
Fuller House, צער גידול בנות 2016

לפעמים בעולם הבמה יוצאים השחקנים, הבמאים ואנשי התפאורה, אורזים את התיאטרון כולו ועוברים להופיע בערים ומדינות אחרות, במה שידוע כ"תיאטרון נודד". הפעם נראה שתיאטרון "הבימה" הצליח לנדוד כל הדרך עד לסן פרנסיסקו.

בפרק ה-12 בעונה השנייה של הסיטקום המצליח של נטפליקס "פולר האוס" (ההמשך לקומדיה המיתולוגית "צער גידול בנות"), שעלתה בחודשים האחרונים בארצות הברית, נראית החבורה כשהיא הולכת לצפות במופע הבלט "מפצח האגוזים" בה משתתפת בתה של קימי גיבלר (המגולמת על ידי אנדריאה בארבר). כדי להמחיש, מוצג תצלום חיצוני של אולם התיאטרון המדובר.

אלא שהתצלום הוא של לא אחר מאשר תיאטרון הבימה, כך שמה לב הגולשת לי להב שהעלתה צילום מסך מהפרק לחשבון הפייסבוק שלה. מדובר בווידאו "סטוק", הנמצא במאגר תמונות וסרטוני אילוסטרציה, כפי שמצאה להב, שבו עשו יוצרי הסדרה שימוש. אלא שבניגוד לתמונה המקורית, היוצרים עיטרו בתצלום את התיאטרון הלאומי במעין הדפסים גדולים וארוכים של חיילי בדיל (בהתאם לעלילת "מפצח האגוזים"). כך או כך, אפשר להיות שמחים שהתיאטרון הלאומי מגיע לרבים גם מעבר לים.

תיאטרון הבימה מתוך צער גידול בנות
תיאטרון הבימה כפי שהמופיע ב"פולר האוס" צילום: צילום מסך
Stranger Things, פינאטס

עוד באותו נושא

צפו: כשסנופי פוגש את "Stranger Things"

לכתבה המלאה

עוד באותו נושא: