logo

השקט שנשאר: פלורי אלקסלסי עזבה את "האח הגדול"

183

הדיירת הצבעונית ביקשה מהפקת "האח הגדול" לפרוש אחר 56 ימים. לדבריה, הגעגועים למשפחתה גרמו לה למצות את החוויה

וואלה תרבות09/02/2016 - 22:13
פלורי אלקסלסיצילום: צילום מסך

56 ימים באולפני "האח הגדול" בנווה אילן הספיקו לפלורי אלקסלסי שעזבה את התוכנית מיוזמתה. החלטתה של אלקסלסי התקבלה בתום משימת חדר המתים שבמסגרתה נחשפו המתמודדים שי חי ודודו כהן לדברים שאמרה עליהם מאחורי גבם כשחשבה שאינם שומעים אותה.

אלקסלסי בת ה-38 ביקשה לפרוש מספר פעמים במהלך העונה אולם רק כעת החליטה לעזוב באופן סופי. לאורך העונה אלקסלסי רבה עם חברי קאסט רבים. ברק אדרי, אחד המתמודדים, אף טען כי פלורי סטרה לו פעמיים במהלך מריבה. אלקסלסי נודעה בקולה הגבוה ובמיומנויות הבישול שלה אשר בזכותן נהנו מתמודדי התוכנית מארוחות שבת דשנות.

מהפקת התוכנית נמסר כי במהלך שיחה עם עורך התוכנית, הסבירה אלקסלסי כי הגעגועים למשפחתה וההתמודדות המורכבת עם החיים בבית גרמו לה למצות את החוויה.

עוד באותו נושא: