logo

סת' מאיירס ינחה את טקס האמי

2

זה רשמי: כוכב "סאטרדיי נייט לייב" לשעבר ומנחה הלייט נייט כיום, נבחר להנחות את טקס פרסי הטלוויזיה האמריקאי לשנת 2014

מערכת וואלה25/04/2014 - 10:29
בחירה ראויה? סת' מאיירס
בחירה ראויה? סת' מאיירסצילום: GettyImages

השנה הגדולה בחייו של סת' מאיירס מתרחשת ממש עכשיו, כשמלבד כניסתו של הבדרן לנעליו של ג'ימי פאלון בתכנית הלייט נייט הוותיקה, הוא גם נבחר להנחות את טקס האמי ה-66 בקיץ הקרוב. בשנה שעברה היה זה ניל פטריק האריס שהופקד על הנחיית טקס פרסי הטלוויזיה האמריקאי, ודעת המבקרים על הופעתו היתה חצויה.

מאיירס פרץ לתודעה ב-2001 בתכנית "סאטרדיי נייט לייב" של רשת NBC, בה נטל חלק לאורך 12 שנה, והחל מ-2005 שימש ככותב הראשי שלה. מאז, ולאחר חרושת של שמועות, מאיירס תפס את מקומו של פאלון בלייט נייט עקב מעבר של השני ל"טונייט שואו" במקומו של ג'יי לנו.

ביצועיו המרשימים של מאיירס אינם חסינים מביקורות, אך הוא בעל ניסיון בניצוח על טקסים חשובים. ב-2010 וב-2011 הנחה את טקס ה-ESPY, והדבר נלקח בחשבון כאשר נבחר לתפקיד.

מה דעתכם על הבחירה במאיירס? שתפו אותנו בפייסבוק

עוד באותו נושא: