logo

ההצגה בקאמרי הופסקה באמצע לאחר שאישה בקהל חשה ברע והתעלפה

219

ההצגה, על פי מחזהו של חנוך לוין, נקטעה לאחר שאישה בקהל חשה ברע ונחתה על הרצפה. מד"א הגיעו לאולם והאישה פונתה החוצה לטיפול רפואי. רבקה מיכאלי אמרה לקהל: "אל תדאגו, לא תהיה הלוויה!"

שגיא בן נון
שגיא בן נוןעודכן לאחרונה 24/05/2026 - 21:27
ההצגה "הלוויה חורפית" בקאמרי נעצרה לאחר שאישה בקהל חשה ברע וצנחה על הרצפה. 24 במאי 2026
ההצגה "הלוויה חורפית" בקאמרי נעצרה לאחר שאישה בקהל חשה ברע וצנחה על הרצפה. 24 במאי 2026צילום: תמונות גולשים, תמונת גולשים

דרמה במהלך ההצגה "הלוויה חורפית", הערב בתיאטרון הקאמרי: ההצגה נעצרה באמצע, לאחר שאישה בקהל חשה ברע וצנחה על הרצפה. מד"א הגיעו לאולם והיא פונתה החוצה לטיפול רפואי.

לאחר עצירת ההצגה, שמבוססת על מחזהו של חנוך לוין, בבימויו של מתן אמסלם, שחקנית ההצגה רבקה מיכאלי אמרה לקהל: "אל תדאגו, לא תהיה הלוויה!". השחקנית אולה סלקטר שור אמרה: "שברנו קיר רביעי..." לאחר כרבע שעה חודשה ההצגה.

הקומדיה הטראגית "הלוויה חורפית" נכתבה על ידי חנוך לוין בשנת 1977 ושנה לאחר מכן הועלתה לראשונה בתיאטרון הבימה בבימוי לוין עצמו. המחזה משלב אבסורד, סאטירה משפחתית, תהיות פילוסופיות ועיסוק בקונפליקט שבין החיים למוות. במרץ הועלה העיבוד המחודש שלו בקאמרי בבימוי מתן אמסלם ובו משחקים גם דרור קרן, דן שפירא ודודו ניב.

מנכ"ל הבימה חושף הפסדי עתק במלחמה: "בחודש אחד הלכו 5.5 מיליון שקלים"

עוד באותו נושא: