logo

יובל שרף, עוז זהבי ועוד במחאה על סגירת התיאטרון במזרח ירושלים

60

שורה של שחקנים ישראלים פרסמו ברשת צילומים עם השלט "גם אני סיכון בטחוני?", כמחאה על החלטת השר לבטחון פנים לסגור את תיאטרון אל חכוואתי במזרח ירושלים

מערכת וואלה03/07/2013 - 11:05
יובל שרף
יובל שרףצילום: צילום מסך, אינסטגרם

שבוע וחצי לאחר שהשר לבטחון פנים יצחק אהרונוביץ' הורה לסגור את התיאטרון הפלסטיני אל חכוואתי שבמזרח ירושלים, בטענה שזה ממומן מכספי הרשות הפלסטינית, הסערה סביב ההחלטה ממשיכה.

לאחר עצומה עליה חתמו מאות ישראלים, בהם יוצרים ואנשי רוח, המגדירה את התיאטרון המדובר כמקום שיכול "להביא שמחה לחייהם של ילדים שחלקם הגדול חי מתחת לקו העוני", שחקנים ויוצרים ישראלים לקחו חלק במחאת ה-Puppets4All ("בובות לכולם") בה המצולמים מופיעים עם בובה ושלט "אני סיכון בטחוני?", זאת בהקשר לפסטיבל תיאטרון בובות שהיה אמור להתקיים באל חכוואתי בימים אלה. בין המשתתפים ניתן למנות את ליאור אשכנזי, משה איבגי עוז זהבי, יובל שרף, ועוד, שאת תמונותיהם, לצד תמונות של מפעילי בובות ואנשי תיאטרון נוספים, ניתן למצוא בעמוד הפייסבוק הייעודי שנפתח למטרה וכן תחת ההאשטאג Puppets4All באינסטגרם.

עוז זהבי במחאה נגד סגירת התיאטרון הפלסטיני במזרח ירושלים
עוז זהבי צילום: צילום מסך, אינסטגרם
משה איבגי במחאה נגד סגירת התיאטרון הפלסטיני במזרח ירושלים
משה איבגי צילום: צילום מסך, אינסטגרם
ליאור אשכנזי במחאה נגד סגירת התיאטרון הפלסטיני במזרח ירושלים
ליאור אשכנזי צילום: צילום מסך, אינסטגרם
ישי גולן במחאה נגד סגירת התיאטרון הפלסטיני במזרח ירושלים
ישי גולן צילום: צילום מסך, אינסטגרם
עידן אלתרמן במחאה נגד סגירת התיאטרון הפלסטיני במזרח ירושלים
עידן אלתרמן צילום: צילום מסך, אינסטגרם
שלומי שבן במחאה נגד סגירת התיאטרון הפלסטיני במזרח ירושלים
שלומי שבן צילום: צילום מסך, אינסטגרם
עוד באותו נושא: