logo

תערוכת הקובייה תגיע לישראל - ותציג יצירות מפורסמות שבנויות רק מקובייה

תערוכת הקוביה מגיעה לישראל והיא צפויה להציג את היצירות הגדולות בעולם בנויות כפסיפס ענק מקוביות. על היצירות הבינלאומיות אמונים אמני CUBE WORKS

וואלה תרבותעודכן לאחרונה 02/05/2024 - 11:57
היצירה "הסעודה האחרונה" בנויה מקובייה הונגרית
היצירה "הסעודה האחרונה" בנויה מקובייה הונגריתצילום: יחצ

תערוכת הקוביה מגיעה לישראל והיא צפויה להציג את היצירות הגדולות בעולם בנויות כפסיפס ענק מקוביות. על היצירות הבינלאומיות אמונים CUBE WORKS, אמני סטודיו קנדי בעל שם עולמי לאמנות חזותית. אמני הסטודיו יצרו תמונות ענק על ידי פסיפס קוביות הונגריות. בתערוכה יוצגו דגם "בריאת האדם" של לאונדרו דה וינצ'י ו"הסעודה האחרונה" של דה וינצ'י. היצירה הראשונה בנויה מ-12,000 קוביות ואילו השנייה - מ-40 אלף.

לצד התערוכה שתציג את היצירות, יהיו בתערוכה גם מתחמי משחק ופעילות לילדים, מתחמי יצירה ומתחם התנסות בקובייה החכמה שמשגעת את העולם - GO CUBE.

לצד היצירות הקלאסיות בתערוכה בהם התמונות המפורסמות בעולם "מצוירות" באמנות הקוביה, יוצגו גם יצירות ישראליות של האמן הצעיר עמית שחורי בן ה-25.

התערוכה תיפתח ב-30 ביוני ותוצג במתחם מיוחד בקניון הזהב בראשון לציון.

עוד באותו נושא: