logo

תושב עזה זעם על חמאס "שמתחבאים בביה"ח" - כתב "אל-ג'זירה" קטע את הריאיון

108

תושב עזה רתח בשידור ישיר ברשת אל-ג'זירה הקטארית על אנשי חמאס המסתתרים בין החולים בבית החולים. "למה הם מתחבאים פה? שילכו להתחבא בגיהינום", אמר. הכתב ההמום הפסיק את הריאיון ולקח מהמרואיין את המיקרופון

וואלה תרבותעודכן לאחרונה 15/11/2023 - 18:44
בווידאו: צה"ל סורק את בית החולים שיפא ומחפש תשתיות טרור ובמקביל מכניס ציוד הומינטריצילום: דובר צה"ל

תושב רצועת עזה התראיין לרשת אל-ג'זירה הקטארית מבית החולים אל-אקצא שבדיר אל-בלח ברצועה - וזעם בשידור על אנשי ארגון חמאס שמתחבאים, לדבריו, בין האנשים בבית החולים. "באשר ל'התנגדות' (חמאס), למה הם מתחבאים פה בין האנשים? שילכו להתחבא בגיהינום", אמר. מיד אחרי דבריו אלה קטע כתב רשת אל-ג'זירה הקטארית, המקורבת לארגון חמאס, את הריאיון ולקח מהמרואיין את המיקרופון - מה שלא הפריע לו לצעוק ברקע.

צפו בקטע:

דובר הבית הלבן ג'ון קירבי אמר היום כי בוושינגטון לא נתנו אור ירוק לפשיטה הישראלית על בית חולים שיפא שבעיר עזה. "לא היינו מעורבים בכך", טען קירבי, "אנחנו לא רוצים לראות בתי חולים מותקפים מהאוויר או צוות רפואי או מטופלים נקלעים לקו האש. צריך להגן על בתי חולים. זה שם נטל נוסף על כתפיה של ישראל". עם זאת, קירבי ציין כי בבית הלבן "לא מצפים מהישראלים לעדכן אותנו לפני שהם מבצעים פעולות בעזה".

עוד באותו נושא: