logo

אלבום חדש לבוב דילן

31

המוזיקאי הדגול והמתפלסף, החתום על רוב הציטוטים בשקל של הזמן המודרני, מוציא אלבום חדש ושומר על חשאיות היסטרית

מור שני13/06/2006 - 15:06
וואלה
וואלהצילום: מערכת וואלה, וואלה

בוב דילן, אחד המוזיקאים הפלספנים - והגדולים - בהיסטוריה המודרנית ורוברט צימרמן בשבילכם, יוציא לחנויות ב-28 באוגוסט אלבום חדש בארצות הברית, לאחר חמש שנות הפסקה.

האלבום ייקרא “Modern Times” (כמחווה למוסף ידיעות אחרונות?) וייצא בחברת Sony BMG.

דילן מתעקש לשמור על מעטה חשאיות כבד בנוגע ל-12 השירים מאלבומו החדש, ולא שר אף אחד מהם במסע ההופעות הנוכחי שלו. כמו כן, עיתונאים שקיבלו את הדיסק בימים האחרונים הוחתמו על חוזה חשאיות, ואינם מורשים לדבר על התוכן המוזיקלי של האלבום.

אבל כידוע, גם את המחשב של הפנטגון פרצו, ולמרות האזהרות דילן נאלץ להתמודד עם מדליפים בוגדניים. שמועות בנוגע לשירים החדשים כבר מסתובבות בתעשייה בארצות הברית וטוענות כי הסגנון המוזיקלי של “Modern Times” מזכיר את הסגנון של האלבום “Love & Theft” משנת 2001. לפי אתר NME, מאזינים נבחרים אף טוענים כי הוא כולל "לפחות שלוש יצירות מופת".