logo

כוכבת "אחת שיודעת" אושפזה אחרי שננשכה על ידי עכביש ארסי במהלך סיבוב ההופעות

8

טיילור מומסן, כוכבת הסדרה "אחת שיודעת" וסולנית להקת The Pretty Reckless שיתפה תמונות מבית החולים עם רגל נפוחה ופריחה שהתפשטה עד לברך. זו לא הפעם הראשונה שמומסן נפגעת מבעל חיים במהלך סיבוב הופעות עם AC/DC - לפני שנתיים היא ננשכה על ידי עטלף

שגיא בן נון
שגיא בן נוןעודכן לאחרונה 16/04/2026 - 08:32
טיילור מומסן
טיילור מומסןצילום: GettyImages, Kevin Mazur/The Recording Academy

הזמרת והשחקנית טיילור מומסן אושפזה ביום שלישי לאחר שננשכה על ידי עכביש ארסי, במהלך סיבוב ההופעות של להקתה The Pretty Reckless עם להקת הרוק האגדית AC/DC.

מומסן פרסמה באינסטגרם תמונה של רגלה הפגועה, עם נשיכה באזור הקרסול העליון שגרמה לפריחה מוכתמת שהתפשטה עד לברך. היא צירפה לתמונה את הכיתוב: "בית חולים היום, הופעה מחר, עכבישים ארסיים זה NO BUENO, אבל ההצגה חייבת להימשך, נתראה מחר מקסיקו סיטי".

בפוסט המשך שיתפה מומסן תמונה של עצמה במיטת בית החולים, עוטה מסכה ומחזיקה שקית קרח על מצחה. בכיתוב לתמונה כתבה: "או שאני פשוט מבלה את הלילה בבית החולים... תודה לרופאים המדהימים ש, טוב, הם יודעים".

נשיכת העכביש הגיעה כשנתיים אחרי שמומסן ננשכה על ידי עטלף ונאלצה לקבל זריקות נגד כלבת. באופן מקרי, גם אז היא הייתה בסיבוב הופעות עם AC/DC.

טיילור מומסן
זה קרה שוב! טיילור מומסן בהופעה של הפריטי רקלס צילום: GettyImages, Kevin Mazur/The Recording Academy)

בשעתו היא כתבה: "אז... רגע של רוקנ'רול... בסביליה ביום רביעי במהלך 'Witches Burn' מכל השירים... עטלף עף עליי ונאחז ברגל שלי... באותו רגע הופעתי ולא היה לי מושג עד שהקהל המדהים המשיך לצרוח ולהצביע... הוא היה חמוד, אבל כן, הוא נשך אותי... אז זריקות נגד כלבת בשבועיים הקרובים", כתבה אז מומסן באינסטגרם. "תודה לכל הצוות בבית החולים שכינה אותי #batgirl אחרי שראה את זה בחדשות המקומיות באותו בוקר... עוד תיעוד בדרך... זה אחד לזיכרון!!!!".

מעבר לקריירה המוזיקלית שלה, מומסן ידועה גם בזכות תפקידי המשחק שלה, בהם גילמה את ג'ני המפרי בסדרה "אחת שיודעת" (Gossip Girl) ואת הילדה בגרסת הקולנוע של "הגרינץ'" לצד ג'ים קארי.

עוד באותו נושא: