logo

"נס וסטילה ידעו": ברשת בטוחים ש"חרבו דרבו" חזה את כל החיסולים

8

להיט הנקמה ההומוריסטי של נס וסטילה, "חרבו דרבו", נועד להעלות את המורל בישראל המוכה של סוף 2023, אך רבים שמו לב כי השיר ניבא את ההתנקשויות האחרונות - ממוחמד דף ועד איסמעיל הנייה. ברשת צוחקים: "כמו רשימת החיסול של אריה סטארק ממשחקי הכס"

וואלה תרבותעודכן לאחרונה 31/07/2024 - 12:14
חרבו דרבו נס וסטילה
חרבו דרבו נס וסטילהצילום: יח"צ

להיט הנקמה ההומוריסטי של נס וסטילה, "חרבו דרבו", נועד להעלות את המורל בישראל המוכה של סוף 2023, אך רבים שמו לב כי השיר ניבא את ההתנקשויות האחרונות.

בחלק האחרון של השיר, הזהירו השניים "כל כאלב ביג'י יומו" (כל כלב בא יומו) את "כל מי שתכנן, כל מי שתמך, כל מי שביצע, כל מי שרצח", ובהם בכירי חמאס מוחמד דף, שישראל התנקשה בו לפני כמה שבועות, ואיסמעיל הנייה, שחוסל אתמול בתקיפה בטהראן. לנסראללה, שמוזכר גם הוא בשיר, לא קרה עדיין כלום.

בעקבות אירועי הלילה, הרשת התמלאה הבוקר בבדיחות בסגנון "נס וסטילה ידעו". גולש אחד כתב "רשימת החיסול של נס וסטילה עובדת כמו רשימת החיסול של אריה סטארק" ורבים דאגו לשלומו של "אבו בקלאווה", השם הבדיוני הבא שמוזכר.

עוד באותו נושא: