logo

שלומי שבן, אפרת בן צור וג'ירפות: מה צפוי ב-"פסטיבלבונטין"?

אפרת בן צור, שלומי שבן, מופע מחווה לבוב ספוג והקלטת אלבום בלייב הם חלק מההופעות המסקרנות הצפויות ב-"פסטיבלבונטין". האירוע יתקיים בין התאריכים ה-1-22 ביולי במוזיאון תל אביב לאמנות ובמועדון ההופעות "לבונטין 7"

וואלה תרבותעודכן לאחרונה 05/06/2023 - 09:14
ג'ירפות יארחו את דיקלה
ג'ירפות יארחו את דיקלהצילום: אתר רשמי, דודי חסון

פסטיבל המוזיקה המסורתי "פסטיבלבונטין" חוזר זו השנה ה-17 ועמו כמה הופעות מסקרנות. הפסטיבל יתקיים בין 1-22 ב"לבונטין 7". אירוע השיא של הפסטיבל, "לילה לא שקט", יתקיים ב-13 ביולי במוזיאון תל אביב לאמנות ויכלול הופעות של המתופף מניו יורק לואיס נאש ביחד עם הביג בנד של יונתן וולצ'וק, שלומי שבן, הג'ירפות שיארחו את דיקלה, עטר מיינר ועוד. לאורך הפסטיבל יתקיימו הופעות של אפרת בן צור, ג'ני פנקין, טפאש, הזאבות, פסטיבל העוד האלטרנטיבי, מופע מחווה לבוב ספוג, רם אוריון שיקליט אלבום בלייב ועוד.

שלומי שבן, 4 ביוני 2023
שלומי שבן צילום: אתר רשמי, דודי חסון

אסיף צחר, מנהל המועדון: "זאת השנה ה-17 שלנו וכל שנה אנחנו משפשפים את העיניים מחדש להיות בטוחים שאנחנו עדיין פה. אחד הדברים המיוחדים והיפים שקורים פה בארץ הוא דור חדש של מוזיקאים ויוצרים צעירים נהדרים. דור חדש שממשיך את התרבות העצמאית היוצרת והלא מתפשרת ונותן לנו מרץ חדש להמשיך בעשיה. בצל הפשיזם הממסדי שמנסה להשתלט עלינו, הם אלו שנותנים לנו תקווה ומשמעות לעשיה היצירתית".

ניתן לרכוש כרטיסים דרך אתר הפסטיבל.

עוד באותו נושא: