logo

דובר פארק הירקון: "אף אחד לא שריין את הפארק להופעה של ביונסה ב-3 באוגוסט"

4

הרשתות החברתיות הוצפו היום (שלישי) בצילומי מסך שמבשרים על הגעתה של ביונסה להופעה בישראל בחודש אוגוסט. גורמים במשטרה אישרו לוואלה! תרבות כי התאריך המדובר נידון איתם אולם בפארק הירקון מכחישים

שגיא בן נון
טלי קיים
שגיא בן נון,טלי קיים09/02/2016 - 17:58
ביונסה בקליפ של Formationצילום: צילום מסך

השמועות בנוגע להגעתה של ביונסה להופעה בישראל עלו מדרגה היום (שלישי) לאחר שברשתות החברתיות הופצו תמונות, לכאורה צילומי מסך מאתרה הרשמי של ביונסה, שבהן מופיע התאריך ה-3 באוגוסט כתאריך בו ביונסה תופיע בישראל. עם זאת, בניגוד לשאר יעדי ההופעות הנמצאים ברשימה, ישראל לא מוזכרת בשמה ומקום ההופעה הוא תל אביב. בתזמון נוח, כעבור זמן קצר "הוסרה" השורה בה ניתן היה לראות את ההופעה בישראל.

גורמים במשטרת ישראל אישרו לוואלה! תרבות כי מפיקים בישראל פנו אליהם לגבי הסדרי אבטחה ותנועה ב-3 באוגוסט בהקשר הופעה אפשרית של ביונסה אולם בפארק הירקון, המתחם בו ביונסה אמורה לכאורה להופיע, מכחישים בתוקף את הדיווחים. "אף אחד לא שריין את פארק הירקון ל-3באוגוסט", מסר לוואלה! תרבות הלל פרטוק, דובר גני יהושע פארק הירקון.

ביונסה נחשבת לאחת ההופעות הנחשקות בקרב המפיקים בישראל ומגעים להבאתה מתנהלים מזה שנים מספר. עלות הבאתה לארץ מוערכת בכמה עשרות מיליוני שקלים. עובדה שגורמת למפיקים לאתר נותני חסות שיסייעו בכיסוי עלויות המופע.

ביונסה בסופרבול 2016

צילום: GettyImages

ביונסה בישראל צילום מסך
פוטושופ מתוחכם או פליטה מוקדמת? צילום: צילום מסך
עוד באותו נושא: