logo

U2 היא הלהקה הרווחית ביותר בשנה החולפת

8

המגזין "פורבס" פרסם את רשימת המוזיקאים הרווחים בעולם. מהרשימה עולה כי U2 היא הלהקה הרווחית בעולם עם הכנסות של לא פחות מ-130 מיליון דולר. ליידי גאגא עקפה את מדונה

אייל דץ18/07/2010 - 17:03
בונו עם U2 מקבלים רחוב על שמם בניו יורק 2009
בונו עם U2 מקבלים רחוב על שמם בניו יורק 2009צילום: GettyImages, Bryan Bedder

U2 היא הלהקה הרווחית בעולם: כמדי שנה, פרסם בסוף השבוע האחרון המגזין הכלכלי פורבס את רשימת המוזיקאים שהרוויחו הכי הרבה כסף בשנה האחרונה, וממנה עולה כי הלהקה האירית היא הלהקה הרווחית בעולם עם לא פחות מ-130 מיליון דולר שנכנסו לה לחשבון ב-12 החודשים האחרונים. למקום השני הגיעה להקת הרוק האוסטרלית AC/DC עם רווחים של 114 מיליון דולר. ביונסה ניצבת במקום השלישי עם 87 מיליון דולר בבנק, תוך כדי שהיא עוקפת את בעלה ג'יי-זי שהגיע למקום השישי עם 63 מיליון דולר. במקום הרביעי מדורג "הבוס" ברוס ספרינגסטין, עם רווח של 70 מיליון דולר.

ובמקום החמישי - הפתעה: הזמרת בריטני ספירס שהרוויחה בשנה האחרונה 64 מיליון דולר. במקום השביעי נרשמה כניסה חדשה לרשימה - הזמרת הצעירה ליידי גאגא, שהרוויחה בשנה החולפת 62 מיליון דולר ועקפה את מדונה שניצבת במקום השמיני בדירוג עם 58 מיליון דולר.

עוד באותו נושא: