logo

מחווה סימפונית ל"סרג'נט פפר"

להקת הסיקסטיז הוותיקה והתזמורת הקיבוצית יערכו מופע מחווה לאלבום המיתולוגי של הביטלס כשיבצעו אותו במלואו בשתי הופעות

עינב שיף07/01/2010 - 19:45
ביטלס - סרגנט פפר
ביטלס - סרגנט פפרצילום: מערכת וואלה

להקת הסיקסטיז והתזמורת הקאמרית של תל אביב יערכו מחווה ל"סרג'נט פפר" של הביטלס. האלבום יבוצע במלואו על ידי שני ההרכבים על במת המשכן לאמנויות הבמה בתל אביב ב-24 בינואר ולמחרת בתיאטרון ירושלים.

ביחד, יבצעו הסיקסטיז והתזמורת את 13 שירי האלבום בעיבודים תזמורתיים מלאים, כפי שלמעשה להקת הביטלס עצמה לא עשתה מעולם בשל העובדה שפשוט הפסיקה להופיע כשהאלבום כבר יצא.

הסיקסטיז היא אחת הלהקות הוותיקות בישראל, אשר פעילה מזה 25 שנים בישראל ובעולם. בלהקה חברים מוטי דיכנה, יואל לרנר, ז'אן פול זימבריס, איציק בדר ואייל קליין. התזמורת הקאמרית מכילה 35 נגנים ובסך הכל על הבמה יעמדו כ-40 איש אשר יבצעו שירי ביטלס.

עוד באותו נושא: