logo

רן דנקר ועילי בוטנר מסיימים סיבוב

14

לרגל נסיעתו של דנקר ואלבום הסולו של בוטנר, צמד השווים יסיים את השותפות המצליחה בשתי הופעות רצופות במועדון הזאפה בתל אביב

עינב שיף12/08/2009 - 09:00
היה שווה מאד. דנקר ובוטנר
היה שווה מאד. דנקר ובוטנרצילום: שי אוקנין

רן דנקר ועילי בוטנר יסיימו את הסיבוב המשותף שלהם בשתי הופעות אחרונות במועדון הזאפה בתל אביב. השניים יופיעו ב-22 באוגוסט בשתי הופעות רצופות (האחת ב-18:30, השנייה ב-21:30) שיחגגו מעל ל- 200 הופעות סולד אאוט.

הסיבה לסיום הפרויקט היא נסיעתו המתוכננת של דנקר ללימוד משחק בחו"ל. בוטנר נשאר בינתיים בישראל, ככל הנראה לעבודה על אלבום הסולו שלו. בהפקת המופע אומרים כי מדובר ב-2 הופעות אחרונות בהחלט, "עד לחגיגות העשור והאיחוד המתבקש ב-2019".

בוטנר ודנקר מכר ביחד עשרות אלפי עותקים מאלבומם המשותף, "שווים" שכלל להיטים כמו "בואי נעזוב" ו"אני אש". השניים הוכתרו כ"הרכב השנה" של מפעילת הסלולר פלאפון וכן בפרס הרכב השנה במצעדים של גלגלצ ורשת ג'.

עוד באותו נושא: