logo

מסירים את העננה

45

מנהלת יחסי הציבור של הלייבל "עננה" חגית נוביק-סלמון וירון כהן, מנהל הרפרטואר בחברה, עוזבים את הלייבל לטובת משרד עצמאי

עינב שיף29/07/2009 - 08:55
דרך חדשה. נוביק-סלמון וכהן
דרך חדשה. נוביק-סלמון וכהן

מנהלת יחסי הציבור של הלייבל "עננה" חגית נוביק-סלמון ומנהל הרפרטואר והאמנים בחברה, ירון כהן, עוזבים את הלייבל ומקימים משרד עצמאי משותף, מתמחה ביחסי ציבור, ייעוץ אסטרגי וניהולי אמנותי.

נוביק-סלמון וכהן נחשבים לשתי דמויות בולטות במוזיקה הישראלית – סלמון עזרה ליניב דווידסון, מנכ"ל עננה להפוך את הלייבל לכוח בולט ומשמעותי בשוק, בעיקר בזכות קמפיינים מוצלחים לשני אלבומיה של מירי מסיקה ו"עבודה עברית 2" שיצא במשותף לעננה ו"נענע דיסק" של ניצן זעירא. כהן היה מהגורמים הבולטים בחברת הד ארצי במבניה הישן, שהחליף את מיכל וייסברג בתפקיד מנהל המחלקה הישראלית של החברה והיה אחראי לעבודה עם אמנים כמו הראל סקעת וקרן פלס.

"אנו מרגישים כי הגיע הרגע הנכון עבורנו לצאת לדרך עצמאית משלנו", מסרו נוביק-סלמון וכהן. "אנו נפרדים בחיבוק גדול מאמני "עננה" ומיניב דוידסון אשר היוו עבורנו בית חם, ומתכוונים להמשיך לעבוד יחד גם בדרכנו החדשה".

עוד באותו נושא: