logo

ג'ון בון ג'ובי נגד פיילין

22

הזמר שחרר הצהרה בה הוא הודיע כי לא אישר לסגנית הנשיא הרפובליקנית שרה פיילין להשתמש בשירו בעצרות שקיימה

חיים אברהם16/10/2008 - 14:30
וואלה
וואלהצילום: מערכת וואלה, וואלה

ג'ון בון ג'ובי הוציא אמש (רביעי) הצהרה, בה הוא מודיע כי לא אישר למועמדת לסגנית הנישאות מטעם המפלגה הרפובליקנית שרה פיילין להשתמש בשירו "Who Says You Can't Go Home". עוד דווח באתר NME כי פיילין השתמשה בשירו של בון ג'ובי בעצרות שקיימה.

בהצהרות כתב ג'ובי כי "כתבנו את השיר הזה כאמירת תודה לאלו שתמכו בנו במשך 25 שנים, ומאז השיר הפך להיות שירה של ניו ג'רזי, ושל מאבקנו לבניית בתים ושיקום קהילות. לא שאלו אותנו, ולא אישרנו, את השימוש בשיר שלנו על ידי הרפובליקנים".

זוהי לא הפעם הראשונה שהרפובליקנים מסתבכים עם אמנים. הזמר ג'קסון בראון תבע את המפלגה באוגוסט, לאחר שהם השתמשו בשירו "Running On Empty" בקמפיין למען המועמד מטעמם לנשיאות ג'ון מקיין.

עוד באותו נושא: