אם חשבתם שסידני סוויני סיימה לנקות, תחשבו שוב. אחרי ש"עוזרת הבית" הכניס יותר מ-400 מיליון דולר בקופות ברחבי העולם, הכוכבת כבר חזרה לסט של סרט ההמשך, "סודה של עוזרת הבית", וכוכב הסדרה המצליחה של השנה כבר עומד לצידה.
סוויני תועדה השבוע בצילומים בניו ג'רזי לצד שני שחקנים מסקרנים במיוחד. הראשון הוא סטיבן קיילין, מכוכבי הסדרה שכבשה את הצעירים והנוער "אוף קמפוס", שמצטרף לקאסט בתפקיד ברוק קנינגהם, עורך דין שמנהל מערכת יחסים עם דמותה של סוויני, מילי קאלוויי, בלי לדעת יותר מדי על עברה המפוקפק.
מי שמכירות את קיילין מ"אוף קמפוס" כנראה יצטרכו להתרגל ללוק החדש שלו: השחקן נפרד מהשיער הבלונדיני לטובת שיער כהה, ונצפה לצד סוויני בצילומים בהובוקן. ואם השם עדיין לא מצלצל לכן מוכר, אולי תזהו אותו גם מהסדרה "דור ה-V".
הגנן הלוהט חוזר, ויש גם נשיקה
אבל קיילין הוא ממש לא היחיד שצפוי לסבך את חיי האהבה של מילי. גם מיקלה מורונה, השחקן האיטלקי שהפך לפנטזיה של חצי מהאינטרנט בזכות סרטי "365 ימים" של נטפליקס, חוזר לגלם את אנזו אקרדי, הגנן המסתורי מהסרט הראשון.
בתמונות שפורסמו מהצילומים נראו מורונה וסוויני קרובים במיוחד, ובאחד הרגעים השחקן אף נישק את מצחה. האם מדובר ברמז לרומן שמתפתח בין הדמויות או פשוט ברגע חביב מאחורי הקלעים? את זה נגלה בהמשך, אבל בינתיים נראה שלמילי לא יהיה משעמם.
האורחת המפתיעה של סידני
למי שכבר הספיקו לשכוח, סרט ההמשך מבוסס על הספר השני בסדרת רבי המכר של פרידה מקפדן. הפעם מילי מגיעה לעבוד בביתם של זוג עשירים חדשים, אלא שבעלת הבית מסתגרת בחדרה ומסרבת להראות את פניה. וכמו שאפשר לנחש, מאחורי הדלת הסגורה מסתתר הרבה יותר מסתם סוד משפחתי.
את בעלת הבית, ונדי גאריק, תגלם לא אחרת מקירסטן דאנסט, שמצטרפת לקאסט. לצדה יככב פול אנתוני קלי, כוכב "סיפור אהבה", שיגלם את בעלה דאגלס. גם בריטני סנואו מצטרפת לסרט בתפקיד מריבת'.
על הבימוי יהיה אחראי שוב פול פייג, שביים את הסרט הראשון, בעוד רבקה סוננשיין חוזרת לכתוב את התסריט. הסרט צפוי להגיע לבתי הקולנוע בדצמבר 2027, כך שיש לנו עוד קצת זמן להתאושש מהסודות של הסרט הראשון ולהתכונן לסיבוב הבא.