logo

סרטו הבא של מל גיבסון יופץ בישראל

14

למרות התבטאויותיו האנטישמיות, בחרה חברת יונייטד קינג להפיץ בישראל את "The Beaver", אותו מביימת ג'ודי פוסטר

עינב שיף06/03/2011 - 16:02
מתוך הסרט The Beaverצילום: imdb

סרטו הבא של מל גיבסון, "The Beaver", יזכה להקרנות סדירות גם בישראל, זאת למרות התבטאויות בעלות גוון אנטישמי שהשמיע גיבסון, בגללן הפך לכמעט מוקצה בהוליווד. הסרט, שייקרא בעברית "חייו הכפולים של וולטר" יעלה לאקרנים בישראל ב-5 במאי, בסמוך למועד הפצתו בעולם.

"The Beaver" מעורר עניין רב בעולם הקולנוע, כיוון שהוא עשוי לשמש כמקפצה לה זקוק גיבסון באופן נואש: השחקן זוכה האוסקר הסתבך בהאשמות של תקיפת חברתו לשעבר, אוקסנה גריגורייבה, בנושא שנמצא בהליכים משפטיים בימים אלו. בנוסף, הואשם גיבסון באנטישמיות לאחר שבין השאר, כינה גיבסון את וינונה ריידר היהודיה בשם "חומקת תנורים", ברמז לניצולי השואה.

"חייו הכפולים של וולטר", אותו מביימת ג'ודי פוסטר שגם מככבת בו, עוסק במנכ"ל חברת צעצועים הנכנס לדיכאון ומנסה לשקם את יחסיו עם משפחתו דרך בובת יד שהוא יוצר.

גם בישראל. מל גיבסון ב-"The Beaver"

צילום: imdb

עוד באותו נושא: