logo

מבקרים בטוקיו

1

עוד הצלחה ל"ביקור התזמורת". סרטו של ערן קולירי התקבל לתחרות הרשמית בפסטיבל טוקיו, אחד הפסטיבלים החשובים באסיה

מיה יסעור21/08/2007 - 14:04
פוסטר הסרט ביקור התזמורת
פוסטר הסרט ביקור התזמורת

"ביקור התזמורת", סרטו של ערן קולירין, יוצר "שבתות וחגים", יתמודד בתחרות הרשמית בפסטיבל הקולנוע של טוקיו. הפסטיבל, בו זכה בעבר "כנפיים שבורות" הישראלי במקום הראשון, נחשב לאחד החשובים באסיה. הסרט גם זכה בשלושה פרסים בפסטיבל קאן האחרון, ומתמודד על 13 מתוך 13 מועמדויות בטקס פרסי אופיר (האוסקר הישראלי) שיתקיים בחודש הבא.

בנוסף, הסרט התקבל לפסטיבלים רבים ויוקרתיים ברחבי העולם, ביניהם פסטיבל הקולנוע בלונדון, פסטיבל קופנהגן ופסטיבל טלריוד בארה"ב. הוא צפוי לעלות בישראל במהלך ספטמבר.

הסרט, בכיכובם של ששון גבאי ורונית אלקבץ, מגולל את סיפורה של תזמורת משטרה מצרית, המגיעה לישראל בראשית שנות ה-90, כדי לנגן בפתיחה של מרכז חדש לתרבות ערבית. כשאף אחד לא מגיע לאסוף אותם משדה-התעופה, הם מחליטים להסתדר בכוחות עצמם, ומגיעים בטעות לעיירה נידחת בדרום.

עוד באותו נושא: