logo

ח"כ בן ארי תוקפת: "אתה הבן של ראש הממשלה, מה אתה כותב נגד הרמטכ''ל?"

427

חברת הכנסת מיש עתיד ביקרה בחריפות את התבטאויותיו האחרונות של בנו של ראש הממשלה: "זה לא סוד שהאדם הזה יושב שם בגלות ומפיץ קונספירציות כנגד הרמטכ''ל", אמרה בראיון ל-103FM. מבחינתה גם אביו אחראי על כך: "ודאי שראש הממשלה אשם, הוא צריך לשים לו גבול"

מערכת וואלה חדשותעודכן לאחרונה 06/08/2025 - 23:15
השרה מאי גולן לח"כ מירב בן ארי: "הקרקורים שלך מפריעים לי"צילום: ערוץ הכנסת

ח''כ מירב בן ארי (יש עתיד), מרכזת האופוזיציה בכנסת, תקפה הערב (רביעי) את התבטאויותיו האחרונות של יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה. בראיון ל-103FM אמרה בן ארי כי "זה לא סוד שהאדם הזה יושב שם בגלות ומפיץ קונספירציות כנגד הרמטכ''ל. הגענו למצב שרמטכ''ל מגיע לקבינט ושואל את ראש הממשלה 'למה הבן שלך כותב עליי?' אלה ימים משוגעים, זה לא נורמלי. מדהים אותי חוסר האחריות, אתה הבן של ראש הממשלה, מה אתה כותב נגד הרמטכ''ל?".

"יש הרבה בנים של ראשי ממשלה, את רובם אף אחד לא מכיר, והיו פה לא מעט ראשי ממשלה", אמרה בן ארי. "יאיר נתניהו הוא אדם שמתערב באופן קבוע בהכול".

מירב בן ארי. 29 בפברואר 2024
"גם אני בגילי המופלג, אימא שלי עדיין מעירה לי - ראש הממשלה צריך לשים לו גבול". ח"כ בן ארי צילום: דוברות הכנסת

היא הפנתה את האחריות לכך גם לאביו. "ודאי שראש הממשלה אשם, הוא היה צריך להעיר לבן שלו. גם אני בגילי המופלג, אימא שלי עדיין מעירה לי - ראש הממשלה צריך לשים לו גבול" קבעה. "אנחנו יודעים שיאיר מעורב בכל ההחלטות, איזה בן של ראש ממשלה ישב לאחרונה עם נשיא ארה"ב והצטלם איתו בבית הלבן"?.

מבחינתה, מעצם התנהלותו, יאיר נתניהו כבר אינו אדם פרטי. "אם אתה מעורב בהחלטות ואתה מבקר גורמי ממשל, אז תצפה לביקורת מגורמי האופוזיציה".

עוד באותו נושא: