logo

הביטולים ממשיכים: נתניהו הודיע שלא ישתתף בטקס בבית הנשיא

894

רה"מ ביטל את הגעתו לטקס של המכללה לביטחון לאומי בהשתתפות שר הביטחון, הרמטכ"ל והמפכ"ל. זאת, בהמשך לביטולים שלו בחודשים האחרונים בשורת ועידות וכנסים. בסוף החודש שעבר, נתניהו השתתף בטקס סיום קורס קצינים ובמסדר כנפיים, שם - הופנתה כלפיו מחאה שקטה

טל שלו
טל שלו09/07/2023 - 18:07
בנימין נתניהו על מדיניות האכיפה מול ההפגנות והמחאותצילום: אנה ברסקי

ראש הממשלה בנימין נתניהו ביטל את הגעתו הערב לטקס הסיום והענקת התארים של המכללה לביטחון לאומי.

באירוע שמתקיים בבית הנשיא צפויים להשתתף הנשיא יצחק הרצוג, שר הביטחון יואב גלנט, הרמטכ"ל רב-אלוף הרצי הלוי, המפכ"ל רב-ניצב קובי שבתאי, נציבת שב"ס קטי פרי, נציגי פורום מטכ"ל, מקבלי התארים ובני משפחותיהם.

ראש הממשלה בנימין נתניהו היה אמור להשתתף בטקס אך לוואלה! נודע כי מוקדם יותר הערב כי רה"מ ביטל את השתתפותו. מלשכת ראש הממשלה נמסר בתגובה כי נתניהו ביטל את הגעתו בגלל ישיבת הקבינט המדיני ביטחוני.

במקביל לטקס, מפגינים נגד המהפכה המשפטית הפגינו מחוץ לבית הנשיא. המפגינים התקינו רמקולים במרפסת בבניין מגורים מול בית הנשיא, וכרזו לו לפעול נגד קידום החקיקה.

מחאה שקטה בטקס סיום קורס טיס 29 ביוני 2023
מחאה שקטה בטקס סיום קורס טיס צילום: אבי רוקח
מחאה שקטה בטקס סיום קורס קצינים, הורי קצינים הפנו את גבם במהלך נאום נתניהו. מחנה לסקוב בה"ד 1. 28 ביוני 2023
מחאה שקטה בטקס סיום קורס קצינים, הורי קצינים הפנו את גבם במהלך נאום נתניהו צילום: אבי רוקח

בחודשים האחרונים, ברקע המחאות נגד המהפכה המשפטית, נתניהו ביטל את הגעתו והשתתפותו בשורה של אירועים, כנסים וטקסים.

בסוף החודש שעבר, נתניהו השתתף בטקס סיום קורס קצינים בבה"ד 1 ובטקס סיום קורס טייס בחצרים שם - הופנו כלפיו מחאות שקטות.

בחודש שעבר ביטל את הגעתו לטקס חשיפת ציור קיר בנתב"ג ולכנס של הוועד היהודי האמריקאי, באפריל ביטל את השתתפותו בכנס הפדרציות היהודיות של צפון אמריקה ובמרץ ביטל הגעה למספר ועידות בהן היה אמור להשתתף. בכל המקרים נמסר מלשכת רה"מ כי סיבת הביטול היא אילוצי לו"ז.

עוד באותו נושא: