logo

אזעקות נשמעו באזורי ירושלים, מרכז, שפלה, השרון וגוש דן - הטיל יורט

16

לא דווחו נפגעים למעט מקרים של חרדה או פגיעה בדרך אל המרחב המוגן. קודם לכן כטב"ם ששוגר מתימן פגע באופן ישיר במלון באילת - גם שם לא דווח על נפגעים

אמיר בוחבוט
אמיר בוחבוטעודכן לאחרונה 18/09/2025 - 20:44
אזעקות בנתבג עקב טיל מתימןצילום: קסטרו

צה"ל זיהה הערב (חמישי) כי שוגר טיל מכיוון תימן לשטח ישראל, מערכות ההגנה פועלות ליירט את האיום. זמן קצר לאחר מכן הושמעו אזעקות אזורי ירושלים, מרכז, שפלה, השרון וגוש דן. הטיל יורט.

ממגן דוד אדום נמסר כי טרם התקבלו קריאות על נפגעים למעט מקרים של חרדה ושל אנשים שנחבלו בדרך למרחב מוגן.

חשד לנפילה ישירה בעיר אילת. 18 בספטמבר 2025
פגיעת הכטב"ם באילת צילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

אזעקות נשמעו הערב (חמישי) באילת לאחר שכטב"ם ששוגר מתימן חדר לישראל ונפל בעיר. במשטרה אישרו כי כלי הטיס גרם לנזק במלון נווה ושריפה פרצה במקום. כוחות משטרה, הצלה וביטחון פועלים בזירה.

דובר צה"ל אישר כי "בהמשך להתרעות שהופעלו באילת לפני זמן קצר, כלי טיס בלתי מאויש ששוגר ממזרח נפל במרחב אילת. כוחות חילוץ והצלה פועלים במרחב בו התקבל דיווח על נפילה". עוד נמסר כי הציבור מתבקש להמשיך להישמע להנחיות פיקוד העורף ולהנחיות המופצות.

עוד באותו נושא: