logo

הרמטכ"ל פגש את בנו בעזה: ההישגים מייצרים את הפוטנציאל לעסקה

46

אייל זמיר קיים הערכת מצב עם מפקד פיקוד הדרום, קצינים ומפקדי גדודים. במהלך הסיור פגש גם את בנו שמשרת בשריון. "כל חטוף שישוחרר זה בזכות הלחימה שלכם", אמר והוסיף על האירועים בסוריה: "ארגוני הטרור מהווים סכנה בכל הזירות"

אמיר בוחבוט
אמיר בוחבוטעודכן לאחרונה 20/07/2025 - 23:52
הרמטכ״ל, אייל זמיר בסיור שטח ברצועת עזה, 20 ביולי 2025צילום: דובר צה"ל

הרמטכ"ל, אייל זמיר, קיים היום (א') הערכת מצב ברצועת עזה עם מפקד פיקוד הדרום, אלוף יניב עשור, מפקד אוגדה 98, תת-אלוף גיא לוי וקצינים נוספים. במהלך הסיור פגש גם את בנו שמשרת כקצין בשריון.

"היעדים שלנו וההישגים שאתם מביאים, יביאו לשינוי ביטחוני לשנים קדימה", אמר למפקדי גדודים על מבצע "מרכבות גדעון". זמיר הוסיף כי "ההישגים שלכם בשטח הם שמקדמים את הכרעת חמאס מייצרים את הפוטנציאל לעסקת חטופים. אם נגיע בימים הקרובים לעסקה זה יהיה הישג אדיר שלכם. כל חטוף שישוחרר זה בזכות הלחימה שלכם".

הרמטכ״ל, אייל זמיר בסיור שטח והערכת מצב ברצועת עזה, 20 ביולי 2025
"ההישגים מייצרים את הפוטנציאל לעסקת חטופים". הרמטכ"ל ובנו ברצועת עזה צילום: דובר צה"ל
הרמטכ״ל, אייל זמיר בסיור שטח והערכת מצב ברצועת עזה, 20 ביולי 2025
"כל חטוף שישוחרר זה בזכות הלחימה שלכם". הרמטכ"ל בהערכת מצב ברצועת עזה צילום: דובר צה"ל

על האירועים בסוריה, בהם הטבח בדרוזים בסווידא, אמר זמיר כי הם "מוכיחים שוב שבמזרח התיכון, מי שלא יכול להגן על עצמו - לא יוכל לחיות בביטחון. ארגוני הטרור וגורמים ג'יהאדיסטים מהווים סכנה בכל הזירות וצריך להילחם בהם".

עוד באותו נושא: