logo

אביו של אסף פנחס טובול בהלווייתו בחיפה: "די לשנאת חינם, כולנו אחים"

51

האב, שבנו הוא החלל השני של ישיבת פרחי אהרון זעק בהלווייתו: "שישמעו אותי ממטולה ועד אילת. בואו נתעורר. אין שמאל, אין ימין, אין דתיים, אין חילוניים. אין ספרדים, אין אשכנזים, כולנו עם אחד". כאלף בני אדם השתתפו בהלוויה

שלומי גבאי
יואב איתיאל
שלומי גבאי,יואב איתיאלעודכן לאחרונה 28/12/2023 - 19:27
בווידאו: כאלף בהלוויתו של אסף פנחס טובול ז״ל בבית העלמין הצבאי בחיפהצילום: שלומי גבאי

כאלף בני אדם הגיעו היום (חמישי) להלוויתו של רס"ל אסף פנחס טובול ז"ל בבית העלמין הצבאי בחיפה. טובול, בן 22, תושב קריית מוצקין, הוא חלל צה"ל שני לישיבת פרחי אהרון. "היית קדוש וגיבור. קדוש שנהרג על קדושת העם והארץ וגיבור בכדי שיגייסו אותו עם חבריו ומול המחבלים הארורים". ספד לו. האב מאיר: "ילדי הקטן בן הזקונים שלנו. במקום לחתן אותך ולהיות סנדק לילדים שלך אני מוצא עצמי מספיד אותך". "הקרבתי את הבן שלי לא בשביל להיות מפולגים. די לשנאת חינם. כולנו אחים", הוא זעק.

האב מאיר, הלווית אסף טובול, בית העלמין הצבאי חיפה, 28 בדצמבר 2023
"הקרבתי את הבן שלי לא בשביל להיות מפולגים". אביו של אסף פנחס טובול צילום: שלומי גבאי
הלוויתו של רס"ל אסף פנחס טובול שנפל בקרבות ברצועת עזה. 28 בדצמבר 2023
הלווייתו של רס"ל אסף פנחס טובול צילום: שלומי גבאי

האב אמר בהלוויה: "שישמעו אותי ממטולה ועד אילת. בואו נתעורר. אין שמאל, אין ימין, אין דתיים, אין חילוניים. אין ספרדים, אין אשכנזים, כולנו אחים. כולנו עם אחד. אפשר ורצוי להתווכח אבל אך אפשר לעשות זאת בכבוד ובדרך ארץ".

עוד באותו נושא: