logo

אב שהגיע לאתר מסיבת הטבע: "חייב למצוא את הבת שלי"

12

אביה של אחת הצעירות שהיתה במסיבה שבה מספר על המראות שנגלו לעיניו כשהגיע לנסות לאתר אותה: רכבים מחוררים וציוד אישי של מבלים שניסו לברוח. הבת יצרה קשר עם המשפחה בתחילת האירוע, ואז הקשר איתה נותק. "זוועה מה שאני רואה פה", הוא אומר

יניר יגנה
יניר יגנהעודכן לאחרונה 09/10/2023 - 19:29
בווידאו: 72 שעות אחרי הטבח ברעים, נחשפים המראות הקשיםצילום: יניר יגנה

מראות קשים פוגשים את פני מי שמגיע לאזור מסיבת הטבע, שבו נטבחו צעירים שיצאו לבלות. במקום נשארו מכוניות שרופות שהיו בדרך אל המסיבה וממנה, רכבים מחוררים בכדורים פזורים בכל מקום, ואיתם ציוד אישי של מבלים שניסו לברוח ממה שהיה קודם לכן מסיבה, ולהציל את חייהם.

מכוניות שרופות ומחוררות באתר המסיבה ברעים, 9 באוקטובר 2023
מכוניות שרופות ומחוררות באתר מסיבת הטבע ברעים, 9 באוקטובר 2023 צילום: באדיבות המצולמים

אחד האבות של צעירה שהגיעה למסיבה וכעת נעדרת הגיע לשם היום, כדי לנסות להתחקות אחרי עקבותיה. "חייב למצוא את הבת שלי", הוא אמר, מזועזע לנוכח המראות. הבת יצרה קשר בתחילת האירוע, ואחר כך הקשר איתה נותק. "זוועה מה שאני רואה פה, לא האמנתי", הוא אומר לנוכח המראות המזעזעים. "בחלק מהמכוניות רואים סימנים של ירי. הם עזבו הכול וניסו לברוח. מראה נוראי".

עוד באותו נושא: