logo

רקטה שנורתה מעזה נחתה בסמוך לרפת ביישוב באשכול; אין נפגעים

31

לנפילת הרקטה לא קדמה אזעקת צבע אדום, ולא ידוע על נזק שנגרם בעקבות הירי מהרצועה. ביום שישי ייורטו שתי רקטות שנורו מהרצועה, ואחת אחרת פגעה במבנה במועצה האזורית שער הנגב

אמיר בוחבוט
יניר יגנה
''פתאום שמענו בום'' - רקטה ששוגרה מעזה התפוצצה במבנה במועצה האזורית שער הנגבצילום: בני בן סימון

רקטה שנורתה מרצועת עזה נחתה הערב (שני) ברפת ביישוב בשטח המועצה האזורית אשכול. לנפילה לא קדמה התרעה. לא היו נפגעים. מהמשטרה נמסר כי חבלנים בדרכם למקום לטיפול בנפל הרקטה.

ביום שישי נשמעה התרעת צבע אדום בכמה יישובים באזור עוטף עזה, בעקבות מטח רקטות שנורה מצפון הרצועה. שתיים מהרקטות יורטו על ידי מערכת כיפת ברזל. רקטה נוספת ששוגרה נחתה במבנה ביישוב שבשטח המועצה האזורית שער הנגב. לא דווח על נפגעים בעקבות הירי.

הירי בוצע בזמן שבכפר עזה התקיים אירוע לציון יום הולדתו של אורון שאול, החייל שגופתו מוחזקת בידי חמאס בעזה. האירוע התקיים בנקודה הצופה על אזור חטיפתו של אורון לשבי חמאס, ובין הנוכחים שר התקשורת חבר הכנסת איוב קרא ויו"ר העבודה אבי גבאי. זמן קצר לאחר האזעקה הטקס המשיך כמתוכנן. בתגובה לירי, תקף צה"ל באמצעות טנקים וכלי טיס של חיל האוויר שתי עמדות השייכות לארגון חמאס בצפון הרצועה.

עוד בוואלה! NEWS:
"תקפה והסיתה לפגיעה בכוחות": כתב אישום הוגש נגד עהד תמימי
ליברמן מחזיר לבנט ולדרעי: "שיאים חדשים של ציניות בפוליטיקה"

נפילת רקטה בשטח פתוח, מועצה אזורית אשכול, 1 בינואר 2018
נפילת הרקטה במועצה האזורית אשכול, הערב צילום: מערכת וואלה
נפילת רקטה בשטח פתוח, מועצה אזורית אשכול, 1 בינואר 2018
נפילת הרקטה במועצה האזורית אשכול, הערב צילום: חטיבת דובר המשטרה
עוד באותו נושא: