logo

קרוב המשפחה שרימוני גז הושלכו לביתה: "לא בכל פעם נצא בשלום"

34

איברהים חוסיין, דודו של בעל הבית בכפר ביתילו, שנזרקו לתוכו הלילה שני רימוני גז, אמר כי גורלה של המשפחה יכול היה להיות כמו זה של בני משפחת דוואבשה. "זו כבר הפעם השלישית. שרפו פה בית ומכוניות", אמר. דיווח לאולפן וואלה! NEWS

שבתי בנדט ודב גיל-הר22/12/2015 - 10:05
שיחת סקייפ עם שבתי בנדט על הטרור היהודי בכפר ביתילוצילום: מערכת וואלה

איברהים חוסיין, דודו של בעל הבית שהושלכו לתוכו הלילה (שלישי) שני רימוני גז בכפר ביתילו, בעת שישנו בו זוג הורים ובנם התינוק בן תשעה חודשים, סיפר כי תושבי היישוב סובלים מהתנכלות חוזרת ונשנית מצד מתנחלים. לדבריו, האירוע הסתיים בנס ללא נפגעים.

"באו ב-01:30 בלילה מתנחלים, רשמו על הקיר, שברו את הזכוכית וזרקו שני רימוני גז. בן אחי שמע את הרעש, קם והריח את הגז וחשב שזה בלון גז. הוא התקשר לשכנים שעזרו לו ברגע האחרון. ברוך השם לא קרה מה שקרה למשפחת דוואבשה. אנשים ישנים, מה הם עושים כשאנשים ישנים? הרבה פעמים חזרו לבתים האלה, זו כבר הפעם השלישית. שרפו פה עוד בית, גם מכוניות. לא בכל פעם נצא בשלום", אמר בריאיון לאולפן וואלה! NEWS.

כפר ביתילו, אזור רמאללה. 22 בדצמבר 2015
אחד החלונות בבית בכפר ביתילו, שאליו הושלכו רימוני הגז הלילה צילום: תצפית TPS, אהוד אמיתון

במהלך האירוע הלילה הושלכו לתוך הבית בכפר הפלסטיני שני רימוני גז וכתובת "נקמה ד"ש עצורי ציון" רוססה על בית סמוך ביישוב סמוך רמאללה. הרימונים הושלכו דרך חלון בית שנופץ. המחלקה לאומנית של מחוז יהודה ושומרון פתחה בחקירה.

המחנה הציוני פרסם תגובה למקרה: "טרור הוא טרור הוא טרור. יש לתפוס ולהעניש את המחבלים שפגעו הבוקר בבית בכפר פלסטיני. אנו מחזקים את ידי אנשי כוחות הבטחון בכלל והשב"כ בפרט על עבודתם הבלתי פוסקת להגן על אזרחי ישראל, ומצפים שגם ראשי ממשלת הימין-ימין נתניהו ובנט יגנו בכל פה את ההתקפות הפרועות וההסתה נגד אנשי שירות הביטחון והעומדים בראשו".

הכתובת שרוססה על אחד הבתים בכפר

צילום: מערכת וואלה

עוד באותו נושא: